Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

A Ceglédi Gyógy-és Strandfürdő 10 éves

Cegléd, Gyógy- és Strandfürdő, gyógyvizes, gyógyászati,

  

Magyarország dobogós helyet foglal el a világ azon országai között, melyek alatt ezer méter mélységben hévíztenger található. Budapesttől, nemzetközi repülőtértől alig egy órányira fekvő Cegléd városa is rendelkezik ezzel a kinccsel. Erre a vagyonra alapozva épült és már 10 éve fogadja vendégeit a Ceglédi Gyógy és Termálfürdő.  A gyógyvizes ülőmedencék és élménymedencék használata  mellett megkezdődtek a különböző gyógyászati, masszázs és víz-alatti torna szolgáltatások. A hatósági elemzések során  bizonyítást nyert a K 343-as  kútból nyert 54 celsius fokos termális ásványvíz gyógyhatása is, melyben a fürdőzés vagy kezelések azóta is számtalan beteg gyógyulását eredményezték. A nátriumkloridos hidrogénkarbonátos, jódos ásványvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumatikus, emésztőszervi, bőrgyógyászati betegségek és idegpályák rehabilitációs kezelésére .

A fürdőben OEP támogatással  naptári évenként két gyógykúra vehető igénybe. Egy kúrában legfeljebb négy különböző kezelést lehet rendelni:

-gyógy-medencefürdő           

-súlyfürdő kezelés     

-gyógymasszázs         

-víz alatti sugármasszázs        

-víz alatti csoportos gyógytorna         

-komplex fürdőgyógyászati ellátás                

-18 éves kor alatt csoportos gyógy-úszás      

A Ceglédi Gyógy és Termálfürdő a környéken egyedüliként  várja a gerincferdüléses, asthmás gyermekeket, akiknek segít a gyógyúszás (18 év alatt orvosi rendelvényre ingyenes). Javítja testtartásukat, a mellkaskitérést, a légzést és növeli izomerejüket.

A súlyosabb mozgásszervi panaszokkal érkezők komplex fürdőgyógyászati kezeléseket az előzetes állapotfelmérés és panaszaik alapján a legmegfelelőbb kombinációban kapják  ( fizio-balneoterápia) orvosi ellenőrzés mellett. A természetes kezeléseknek mellékhatásuk nincs, gyógyító hatásuk pedig orvosilag bizonyított. A kitűnően képzett, nagy tapasztalattal rendelkező, összeszokott szakembereink pedig tudásuk legjavát nyújtva segítenek a gyógyulni vágyóknak.

Szívesen látogatnak hozzánk a pihenni, megújulni vágyók is, akik élvezhetik a szauna és wellness szolgáltatásainkat. A távolabbról jövők több napot tölthetnek kényelmes, jól felszerelt apartmanjaikban, melyekhez a fürdőbelépőt mindenkinek ajándékba adjuk.  

Bővebb információ a gyógykezelésekrő és az árakról: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont: www.cegleditermal.hu; Tel: 53/505-000; E-mail: info@cegleditermal.hu

Fotó: www.cegleditermal.huGrößere Kartenansicht

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Gyógy- Fürdő

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk