Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

Park Inn by Radisson: Kelet varázsa Sárváron

A Park Inn by Radisson Sárvár Hotelben megtapasztalhatja a kelet varázsát és gyógyító hatásait.

Különleges szolgáltatásaink a keleti terápiák segítenek Önnek megújulni, feltöltődni. A keleti gyógyászat azt vallja, hogy az emberi testet egy egésznek teremtették. Testünket energiavonalak, ún. meridiánok hálózzák be. A keleti terápiák az energiaáramlás egyensúlyának helyreállítására koncentrálnak.

Hangmasszázs

A módszer alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, amelyeket már 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyreállítsák a szellem, a test és a lélek harmóniáját. A hangmasszázs kezelések különböző méretű tibeti tálakkal illetve hangágyon történnek. Mindkét lehetőség hozzásegíti a test energiamezejében keletkezett zavarok helyreállítását, támogatja az immunrendszer felerősödését. A hangmasszázst ajánljuk gyermekeknek, ha tanulással vagy viselkedéssel összefüggő gondjaik vannak, illetve felnőtteknek, ha szeretnének felszabadulni, szervezetük öngyógyító képességét felerősíteni.

Kádfürdő

Behunyt szemmel, ellazulva nincs nyugtatóbb, mint egy illatozó, meleg kádfürdő. Aromaolajokkal vagy gyógynövény főzettel dúsított vízben, mely jótékony hatású a bőrre, az izmokra, a lélekre és mindemellett kellemes közérzetet biztosít.

Spa Relax kádfürdő

Természetes eredetű mandarin és levendula olaját tartalmazó kádfürdő. A mandarin segít a relaxálásban, értágító, vérkeringés serkentő hatása kellemes ellazult állapotot eredményez. Levendula mezők virág illata csak fokozza ezt a hatást. A vízben lévő természetes anyagok harmóniája és a tej bőrtápláló hatása teszi teljessé ennek a kezelésnek, pihentető, relaxáló hatását. (15 perc)

Pakolás

Az egész testen vagy részpakolásként alkalmazott kezelések során a különböző hatóanyagok felszívódása felüdülést, megújulást eredményez.

Lulur pakolás

A Lulur pakolás egy ősi keleti rituálé része, amit először Bali és Java szigetén használtak házasságkötés előtt a hajadon lányokon. A gyümölcskeveréket (citrus, trópusi gyümölcsök) kozmetikai joghurttal kombináljuk, így a pakolások minden igényt kielégítenek. A lulur pakolás keretein belül lehetőséget biztosítunk menta lábpakolásra is. A mentalevelek energetizálnak, a holttengeri só revitalizál és méregtelenít, emellett hámlasztja és selymessé teszi a bőrt.

 

Elérhetőség:

Park Inn by Radisson Sárvár
Vadkert u. 4.
H-9600 Sárvár, Hungary
Tel: 00 36 95 530 100
Fax: 00 36 95 530 101
szobafoglalás: reservations.sarvar@rezidorparkinn.com


Kapcsolódó információ: a 2012-es Sárvári Nyár programfüzete

Ungarn: Das Hotel Park In Radison Sárvár mit "minimal Desing"

Vissza » Wellness - Fitness

 Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkek
All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk