Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

Turisztikai fényképészet

 

Turisztikai fotóinkat számos szemlélő láthatja világszerte.


Turisztikai fényképészet

Több évtizede készítünk osztrák és magyar szállodák és idegenforgalmi területek számára turisztikai felvételeket. Kifejlesztettünk egy különleges érzékenységet azokra a turisztikai szempontokra, amelyek egy-egy régió vagy szállás varázsát és egyedülállóságát rendkívüli módon érzékeltetik. Legyen szó akár egy szállásról, akár egy turisztikai területről, tapasztalatainkat beleadjuk a képekbe, hogy azok minél kifejezőbbek legyenek.

Számunkra a csak tiszta képes dokumentáció lényegtelen. Számunkra az a fontos, hogy az adott hangulatot úgy ragadjuk meg, hogy a szemlélő azt érezze, itt akarja eltölteni szabadságát.


 

Turisztikai fotóinkat számos szemlélő láthatja világszerte.

 

Legyen jelen világszerte a felvételeinkkel:

A szállásáról vagy üdülőrégiójáról készült legjobb felvételeken az Ön által megkívánt  szöveget, képaláírást vagy kulcsszavakat elhelyezzük, és az ügynökeinken keresztül  nyilvánosságra hozzuk. A képek számos országban mindenki számára láthatóvá válnak. Példaként említünk néhány országot: Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Svédország, Anglia, USA, Japán, Spanyolország, Görögország és Oroszország. Nincs jobb prezentáció szállásáról, turisztikai régiójáról, mint a képekkel ellátott demonstráció, amely világszerte bemutatja lakóhelyének, úticéljának varázsát és egyediségét.

A turisztikai fényképészet témájában említünk munkáink közül néhányat, amelyeket az alábbi linkekre kattintva megtekinthet:

 

Chromorange

keresőablakba beírni: 10339

Zoonar

Stock Food

Shotshop

Visualphotos

Agefotostock

Combipix

Coverpicture


 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

 

 

 

 

Vissza » Turizmus fotózás

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk