Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

China Airlines, Hahn Air, Havas Creative Tours

 

            A Zelnik Aranymúzeumban tartotta sajtótájékoztatóját és szakmai bemutatóját a China Airlines, a Hahn Air és a Havas Creative Tours magyarországi vezérképviselete, az Aviation  GSA Co. Az eseményen 30 utazási iroda vett részt és ismerte meg a három terület kínálta újdonságokat.

            Diószegi Ilona a tajvani China Airlines-sel kapcsolatban elmondta, a 77 gépből álló flottájuk 29 ország 113 városába repül, köztük az összes jelentős kelet-ázsiai desztinációra. Október 1-től bevezették új áraikat, amelyek jegy feltételei különösen kedvezőek Ausztrália, Új-Zéland, a Fülöp szigetek és Bali irányába. A piacon egyedülálló, hogy minden utas október 1-től 30 kilogramm poggyászt adhat fel ingyenesen a turistaosztályon, 40-et a business osztályon. Vannak kedvezményezett desztinációk – Sidney, Brisbane, Auckland, Christchurch, Saigon, Hanoi és Manila -, ahová a turista osztály utasai is 40 kg-ot vihetnek magukkal. A magyar utazók már két Új-zélandi városba is repülhetnek két átszállással, kedvezményes áron és feltételek mellett. A 26 év alattiak és a nemzetközi diákigazolvánnyal rendelkezők kedvezményes árú ifjúsági jeggyel utazhatnak. Flottájuk októbertől három Boening 777-300ER típusú géppel egészült ki; 2015-ben további öt, majd 2016-ban két gép kezdi meg az üzemelését. Ezeken már a hosszú távú utazók kényelmére bevezetik a három ülés összenyitásából kialakítható kettős ülést.

            A légitársaság minden Budapestről induló jegye egyéves, korlátlan visszaúti dátummódosítási lehetőséggel. Bécsből, Frankfurtból, Amszterdamból és Rómából induló járatokkal juthatnak el a velük utazók Taipeibe. A magyarok számára fontos kiindulópont lehet a bécsi repülőtér, ahonnan egy átszállással érhetnek el a kiválasztott célállomásra. A személygépkocsival érkezők kedvezményesen parkolhatnak a repülőtéren. Ha Taipeiben nincs azonnali csatlakozási lehetőség, a repülőtérről naponta kétszer ingyenes városnézést biztosítanak, van zuhanyozási és pihenési lehetőség. Kedvező áron kínálják az üzleti utazók számára a business jegyeket; vannak szakaszjegyeik, törzsutas programjuk a Sky Team légitársaság rendszerében jóváírható pontokkal. Tajvanra három hónapos kint tartózkodás esetén vízum nélkül utazhatnak a magyar állampolgárok.

A Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága 263 légitársasági partnerrel öt kontinens 192 országában biztosítja szolgáltatásait. Iszlai Ágnes a rendszer egyedülállóságát bemutatva ismertette, hogy a népszerű jegykiállító légitársaság szolgáltatásait egyszerű alkalmazni. Biztonságos, mert minden kiállított jegyhez ingyenes és automatikus Securtix védelem jár: akár a kis légitársaságok csődeljárása, akár csatlakozás hiányában szállás és költségtérítés és a le nem repült szakaszok árának illetékkel együttes visszatérítését is fizetik meghatározott esetekben és összegig. Megbízható, mert a visszatéríteni kívánt jegyeket 14 napon belül fizetik. Segítségnyújtási rendszerük a világ 7 nyelvén érhető el, minden szükséges információt megadva az utazási irodák számára. A világon egyedülálló módon évente egyszer lehetőséget adnak minden utazási iroda részére, hogy kiválaszthasson egy hibás jegykiadás miatti terhelést, amelyet a Hahn Air visszavon. A nap 24 órájában elérhető központjuknál német, spanyol és olasz vonattársaságok szolgáltatásaira is lehet foglalni jegyet.

            Brazília vezető beutaztató utazási irodájáról, a Havas Creative Tours-ról Sárdi Rezső, a cég magyarországi marketing képviseletének vezetője informálta a megjelent utazási irodák képviselőit és az újságírókat. Négy éve látja el az Aviation Bt. a hazai képviseletet, ismertetve a brazil cég széleskörű turisztikai kínálatát. Csoportok utazásait, speciális sport utak szervezését, kongresszusok és konferenciák lebonyolítását. Az öko és kalandturizmus során az Iguasu vízesés megtekintését, az őserdő látnivalóinak élményét nyújtják, drágakő és féldrágakő bányák látogatásait szervezik, vagy éppen az indián hagyományok megismertetését, igény esetén akár magyar nyelvű idegenvezetéssel. Eljuttatják a betegeket a brazíliai csodadoktorokhoz. Egész Dél-Amerikába szerveznek programokat saját partnerhálózatuk segítségével. Ők voltak a Futball VB hivatalos szállítói is. Fontos szerepet kaptak a 2016-os riói olimpia utazásainál is.        

Az Aviation Bt. további információkkal, ötletadással, útvonal terv összeállítással segít a magyar utazóknak. (Bp. Nagymező u. 47; rsardi@t-online.hu)

Írta/Fotó: Dr. Hajós Anna

 

Vissza » Turisztikai cikkek

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk