Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Turisztikai és szállodai cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Svájci tél - beleszeretni a télbe


A svájci hegyvidék földöntúli - véli Buzz Aldrin, a második ember, aki a Holdra lépett - a svájci telet népszerűsítő új reklámvideóban. A Schweiz Tourismus első ízben hirdeti a következő téli szezont a #INLOVEWITHSWITZERLAND mottóval. Partnereivel egy szinte verhetetlen ajánlatot kínál az újrakezdő síelők számára.

 

„Simply out of this world“: A holdra szállás legendája beleszeretett Svájcba.

1969 nyara, az Apollo 11 landol a Holdon. Neil Armstrong legendás első lépései nem várattak magukra, őt követte Buzz Aldrin, a második ember, aki a Holdra lépett. A Schweiz Tourismus idei téli reklámfilmjében az Apollo 11 űrhajó 85 éves asztronautája játssza a főszerepet. Aldrin felfedezi a svájci hegyvidéket és méltóságteljesen gázol át holdjáró csizmájában az érintetlen havas vidéken. A táj szerinte „simply out of this world“, vagyis egyszerűen földöntúli. Ő már csak tudja, miről beszél. Az Aldrin svájci expedíciójáról szóló film 2016. november 2-től tekinthető meg a www.MySwitzerland.com/winter oldalon.

 


Újrakezdők: megújult kínálat, hogy ismét felfedezze a síelést

Azok számára, akik hiányolják a lejtők biztonságát, és emiatt hátat fordítanak a síelésnek, a Schweiz Tourismus, a Swiss Snowsports, az Intersport és a Switzerland Travel Center létrehozott egy új kínálatot, amely kifejezetten az újrakezdőket célozza meg. Az 550 eurós (599 svájci frank) ajánlat tartalma: 2 éjszaka egy négycsillagos hotelben, továbbá egy kétnapos síbérlet felszereléssel együtt, és 2 órás privátoktatás az újrakezdők számára.

Előjegyezhető november 2-ától a www.MySwitzerland.com/herz linken vagy a 00800 100 200-as telefonszámon.


 


Kényelem és szolgáltatás: új téli sportjelentések okostelefonra

Annak érdekében, hogy az újrakezdők és a sokat próbált sírajongók még gyorsabban jussanak a szükséges információkhoz, a Schweiz Tourismus újra elindította a „Snow Report” applikációt: új funkciókkal - például az előnyben részesített téli sportok egyedi megadásával, push (azonnali) értesítéssel a friss hóról, pályaállapotról stb.-, valamint az egyéb eszközök mint az Apple Watch és Android Wear teljes támogatásával. Az app természetesen továbbra is kínál aktuális hójelentéseket, időjárás-előrejelzést, élőképet a síterületekről és pályatérképeket. A „Snow Report“, „Swiss Winter Hike“ és „Swiss Mag“ téli appok a „Schweizer Winter” (Svájci tél) e-brosúrával a www.MySwitzerland.com/mobile oldalon érhetők el.


 

A svájci tél a brosúrában és a weboldalon

Az üdülni vágyók további inspirációkra és információkra lelhetnek a következő svájci télről a frissen megjelenő téli magazinban (. A síelés svájci sztárjai, Dario Cologna, olimpiai győztes sífutó, Dominique Gisin síversenyző és Fanny Smith freestyle síelő mesélnek benne a hazai terepről. Természetesen a szerethető és otthonos hüttékre, valamint a családok számára alkalmas téli úti célokra vonatkozó tippek sem hiányozhatnak a magazinból. A Svájcba kirándulók a www.MySwitzerland.com/broschueren linken rendelhetik meg vagy olvashatják online a magazint.A Schweiz Tourismus összefoglaló honlapja a www.MySwitzerland.com/winter linken nyújt a téli élményekre és tevékenységekre vonatkozó vonzó kínálatot és tippeket minden mennyiségben.

A kedvező téli ajánlatot, mint például a családi napi síbérletet az alábbi linken találják meg vendégeink: www.MySwitzerland.com/preiswerteschweiz

 

További Információk: www.MySwitzerland.com/winter

Fotó: MySwitzerland.com, swiss image.ch

 

 

Vissza » Svájc

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits