Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Turisztikai és szállodai cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Az én svájci telem

 

A jelek kedvezőek abban a tekintetben, hogy a Schweiz Tourismus a 2013/14-es szezonban tartósan újra meg tudja vetni a lábát és - még ha alacsonyabb szintről is - de ismét elindulhat egy lassú növekedési pályán. Ennek a fontos, alapvető elemei rendelkezésre állnak: Az egész ágazatban olyan nagy értékű beruházásokat hajtottak végre, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az adott helyszíneken töltött idő valóban feledhetetlen élménnyé váljon. Ezek pedig különlegesek lesznek az idei szezonban: Síoktatóink - akik kompetens és hiteles hó-szakértők - megmutatják az utat, hogy miként juthatnak el a saját személyes, tökéletes téli programokhoz.


 

A részben jelentős visszaesés, ami a svájci frank erős árfolyama által sújtott közeli európai országokból érkező vendégek vendégéjszakái tekintetében az utóbbi években lejátszódott, ebben a téli szezonban vélhetően megáll: Az év eddig eltelt időszakában biztató jelzések voltak erre - növekedés volt tapasztalható, és nem csak a gyors emelkedéssel jellemezhető ázsiai piacokról.

A növekedés két fő hajtóereje, az innováció és a beruházások nagyon erőteljesen meg fogják határozni a közelgő idei téli szezont: Az egész ágazatban olyan beruházásokat hajtottak végre, amelyek a vendégek számára jól érzékelhető érték-többletet jelentenek, A szállodaipartól a hegyi vasutakig, és a korábban soha nem létezett síterületek közötti összeköttetésig, amelyek az idei télen gondoskodnak róla, hogy az emberek újra felfedezzék a síelés örömeit: Arosa-Lenzerheide, Zinal-Grimentz és Bruson-Le Châble (összeköttetés Verbier felé). A kiemelkedő szállodai és hegyi vasúti projektek közül néhányat az alábbi címen is megtalálhatnak: MySwitzerland.com/medien.


 

Sióktatóink, "concierge-ek a hóban".

Tekintettel a nagyszámú nívós élmény-lehetőségre, nem engedjük, hogy a vendégeknek maguk kelljen megküzdeni a választás gyötrelmeivel, hanem síoktatóink tanácsadóként Önök mellett állnak: Ők ugyanis tudják, hogy miről beszélnek, ők "a concierge-ek a hóban", és ők a svájci tél leghitelesebb és legkompetensebb követei. Senki nem tölt el annyi időt a vendégekkel, mint a síoktatók, akik ismerik saját falujukat, a völgyüket, a hegyi élet kultúráját, és rokonszenvesen képesek foglalkozni a "védenceik" igényeivel és érdekeivel. A síoktatók sokszor rendkívüli egyéniségek, akik az oktatás, vagy a közös kávézás során olyan történeteket mesélnek, amelyek gyerekkortól végigkísérik az ottani embereket, és amelyekre a későbbiekben is szívesen gondolnak vissza. Ez meghatározó az üdülési élményre, és a későbbiekben kedvet csinálhat ahhoz, hogy az emberek az adott helyre visszatérjenek.

 

Jól őrzött titkos tippek a tökéletes téli élményekhez.

Ezek a síoktatók azok, akik útmutatással szolgálnak, hogy a svájci tél tökéletes legyen. Minden vendég számára testre szabottan. Ebben a szezonban olyan tippeket árulnak el, hogy hol van a legfűszeresebb fondű, vagy a legszebb lesiklási útvonal a völgybe naplemente idején, sőt akár azt is, hogy hol van egy talán még ismeretlen szánkópálya, és hol, melyik hangulatos hegyi menedékházban lehet szállást kapni. 70 ilyen tippet - hét síoktatótól fejenként tíz-tíz tippet tartalmaz a «myTop10»  kis könyvecske, amit az Augmented Reality3 segítségével tudunk életre kelteni, és a mobil készülékek révén kiegészítő jellegű, interaktív, multimédiás információkkal is szolgálnak. De nem csak a síoktatók bocsátják rendelkezésre a saját tipp-listájukat, hanem mindazok is, akik felmennek a MySwitzerland.com/winter internetes oldalra: A hivatalos «myTop10» ranglisták tárházából ki-ki összeállíthatja a saját gyűjteményét, és saját titkos tippeket is feltehet. Ezek a személyesen megfogalmazott titkos tippek azonnal megoszthatók a barátokkal és a velünk hasonlóan gondolkodókkal.

A «Swiss Extend» nevű applikáció okos telefonokhoz és táblagépekhez iOS vagy Android operációs rendszerekhez.


 

További linkek:

  • Lehet szó az 50 legszebb lesikló-pályáról, gyors szánkó-pályákról, gyerekeknek szánt szuper-havas világokról, a «mySwitzerland» téli magazinról, a legjobb «Ski in – ski out»-szállodákról, közvetlenül a pályák mellett, vagy sok más, a svájci téllel kapcsolatos további inspirációról, forduljanak az alábbi címhez: MySwitzerland.com/winter
  • Az 50 legvonzóbb szállásajánlatot is megtalálhatják itt: MySwitzerland.com/top
  • A kedvező árú szállásajánlatok elérhetősége: MySwitzerland.com/preiswerteschweiz
  • Egynapos családi síbérletek: Válogatás a kedvező árú ajánlatokból két felnőtt és két gyerek számára , mindössze 120 svájci frankért: MySwitzerland.com/familienreduktion
  • A «Snow Report», «Swiss Winter Hike» applikációk, és a téli szezont bemutató «Winter» című e-brosúra elérhetősége: MySwitzerland.com/mobile

 

Social Media.

Szeretné Ön is kommentálni a Svájci Tél ajánlatait a Twitteren, a Flickren és/vagy az Instagram-on? Az elérhetősége a Hashtag #SchweizerWinter – örülünk neki, ha használják a #Schweiz-et is.

 

 

Téli szezon Wallis tartományban 2013/14-ben: Hóbiztos és mozgalmas.

Wallis tartomány az Alpok leghóbiztosabb régiója, mely különleges síelési örömökkel hívogat. Az Alpok változatos sípályái és a 46 négyezer méter feletti hegycsúcs nyújtotta lenyűgöző panoráma várják a téli szezon vendégeit. Az Alpok magasabb régiói révén tökéletes feltételek várják a síelőket egészen a tavasz beköszöntéig. Nemhiába érnek el a wallis-i síterületek európai összehasonlításban mindig kiemelkedő eredményeket. A friss hegyi levegő, a lélegzetelállító táj, illetve az ajánlatok sokszínűsége a Svájc déli részén található napsütötte kantonban tökéletes feltételekről gondoskodik.

 

Hóbiztosság és változatos síelési élmények

A hatalmas gleccserek és az egyedülálló hegyek, köztük olyan szépségek, mint a világszerte ismert Matterhorn és az Aletsch-gleccser Wallisban nem csupán a háttér egyedülálló mivoltát adják meg, hanem gondoskodnak a hóbiztosságról is. Gakorlatilag minden téli sport-terep 1.500 méter feletti magasságban található, vagy még ennél is magasabban. Kilenc síterület egészen 3.000 méteres magasságig nyújtózkodik fel a hegyekbe. Zermatt síterepe pedig felmegy egészen 3.900 méterig. Nem véletlenül érnek el a Wallis-i síterületek európai összehasonlításban mindig kiemelkedő eredményeket. Így például az Aletsch Arena a rangsorban harmadik lett az összesítésben a Best Ski Resort Aword 2012 értékelése szerint, mely egy nemzetközi tanulmány, ami 55 osztrák, német, olasz, francia és svájci síterepet hasonlított össze.A legmodernebb technikával felszerelt vasutak szinte végtelen elérhetőséget biztosítanak a téli sportparadicsomokhoz, a pályák teljes hossza meghaladja a 2.800 kilométert. Aki a változatosságot kedveli, akár egész nap is síelhet anélkül, hogy kétszer ugyanazon a pályán siklana le.

 www.wallis.com

 

 Információ

Prospektus-rendelés / Foglalás

Telefon: 00800 100 200 30

MySwitzerland.com

Foto: MySwitzerland                -  09. 10. 2013 -


Größere Kartenansicht

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Svájc

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits