Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Repülési újdonságok China Airlines - Hahn Air

Repülési újdonságok China Airlines - Hahn Air

 

            A tajvani China Airlines rövidesen egyszerűsíti budapesti és több más kiindulású repülőjegyeinek az árstruktúráját. Újdonságként a hosszú távú Premium Economy osztály árai kombinálhatóak lesznek a továbbrepülő rövidtávú járatokkal, ahol csak turista osztály van. Javítható lesz külön engedély nélkül a jegykiállítás során elírt név, a rávivő Lufthansa járatokon a jövőben több alosztályon is lehet foglalni. Változnak a névcsere szabályai is.

            Szeptemberben és októberben heti négyre nő a Bécs és Tajpej között közlekedő non-stop járataik száma. Az Airbus-350-es típusú, legmodernebb gépeivel üzemelnek ezek, jelentős kapacitásnövekedést elérve. Ez érinti a magyar utasokat is, hiszen Bécs az egyik legnépszerűbb átszállási pont a tajvani légitársaság gépeire. A császárváros repülőtere megközelíthető busszal, vagy az Austrian Airlines gépeivel.

            Ugyancsak újdonság lesz, hogy a magyar utasok számára már Londonon keresztül is elérhető lesz a China Airlines a heti négy londoni (Gatwick) járatnak köszönhetően, amelyek ugyanezzel a géptípussal üzemelnek. A világ legmodernebb repülőgépére a különlegesen kialakított belső tér, a rendkívül kedvező légnyomás viszonyok, a speciális légkeverés és a csökkentett fogyasztás a legjellemzőbb. Így Amszterdamon, Frankfurton, Bécsen, és Rómán keresztül egyetlen átszállással lehet eljutni Tajpejbe. A sziget fővárosának repülőtere fontos átszállási csomópont a régióban. Innen könnyen elérhető az összes délkelet-ázsiai desztináció, valamint Ausztrália és Új-Zéland is. Sydney-be a járatuk ugyancsak októbertől napi két alkalommal közlekedik. Tajpejben az út megszakítható, turistaként az utazók vízummentesen tartózkodhatnak.

            A légitársaság gépparkjának, amely jelenleg 97 utasszállítóból és 21 cargoból áll, folyamatos a modernizálása; 2018 végéig az eddig leszállított és üzembe állított tíz Boing-777 mellé 14 Airbus-350 érkezik.

 

Repülési újdonságok China Airlines - Hahn Air


Újabb Hahn Air partnerek

 

            A Hahn Air légitársaság értékesítési rendszerének révén több mint 300 légitársaság, vasút és hajóstársaság járataira lehet jegyeket kiállítani, élvezve mindazokat az előnyöket, amelyeket nyújtanak. Így a HR-169-es okmányon kiállított jegyre vonatkozó csődbiztosítást, a Securtixet, a nap 24 órájában igénybe vehető információs és segítségnyújtó (helpdesk) szolgáltatást és a 14 napon belüli jegy visszatérítési garanciát. Az eddig csődbiztosítással kiadott HR jegyek száma elérte a 30 milliót.

            Júniusban csatlakozott az értékesítési rendszerhez a kínai Shanghai Airlines. Az 1985-ben alapított légitársaság 8 ország 82 városába repül. Flottája 87 Airbus 330, Boeing 737 és 767 gépekből áll.

            A belföldi szállított utasszám tekintetében India harmadik legnagyobb légitársasága a fapados Spicejet. Gépeinek kihasználtsága elérte a 90 százalékot, és a nyári időszakban regionális kapacitásbővítése a 25 százalékot. Központja Delhi nemzetközi repülőtere, ahonnan 8 ország 48 városába repülnek. Gépparkjuk 47 újgenerációs Boeing 737-800 és 900-as, valamint 27 Bombardier 400-as gépből áll.

            Mexikó Cancun repülőterén van az ugyancsak csatlakozott regionális MAYAir központja. Az 1994 óta működő társaság hat belföldi célállomásra repül: Cancun, Cozumel, Chetumal, Merida, Veracruz Villahermosa. Kis kapacitású gépekkel üzemelnek, mint a Cessna 206, Cessna 402, Dornier 228, és Fokker 50.

            A Virgin Islands Airlink (VI Airlink) légitársaság három ország öt városába repül. Központja a British Virgin Island nemzetközi repülőterén található Beef Island. Fő állomásai: Antigua, Anegada, Virgin Gorda és St. Thomas. Gépei: Beechraft 1900, Beechraft King Air és Cessna 402. Aktív chartertevékenységet is folytatnak, és gépeik felszereltek az alapvető mentőszolgáltatás nyújtására, így betegszállításra is. Miután a légitársaság csatlakozott a Hahn Air értékesítési rendszeréhez, járataira 190 ország több mint százezer utazási irodájában lehet helyet foglalni.

            Gambiában is újabb irodával szerződött a Hahn Air, ott hatra nőtt a céget képviselő irodák száma.

            Egy másik afrikai partnerirodával megkötött közelmúltbeli szerződés az etiópiai Addis Abebában 140 etióp iroda kiszolgálását teszi lehetővé a Hahn Air rendszerében.

Írta: Dr. Hajós Anna 

Fotó: widebodyaircraft, Hahn Air Lines,

Vissza » Sajtó cikkek

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk