Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Brazília: Speciális árak és feltételek a magyaroknak

Brazília: Speciális árak és feltételek a magyaroknak 

            Brazília egyik legnagyobb beutaztató irodájának magyarországi marketing képviselete, az AVIATION GSA., utazási irodáknak és az idegenforgalmi sajtónak bemutatta a HAVAS kínálatát. 2016-tól a cég a hazánkban elért kiemelkedő eredményeire tekintettel az Aviation GSA-t megbízta Ausztria, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Bulgária, Szerbia és Románia marketingképviseletének ellátásával is. A cég tulajdonosa, Sárdi Rezső 34 évig volt a Varig brazil légitársaság magyarországi képviselője. Ez idő alatt megközelítőleg 30 ezer magyar állampolgár kiutazását szervezte Brazíliába és Dél-Amerikába. Az elmúlt nyolc évben a HAVAS Creative Tours mind Brazíliába, mind Dél-Amerikába irányuló forgalma az aktív magyarországi marketing tevékenység révén megsokszorozódott.

            A HAVAS iroda vezetője a magyar származású Francisco Havas, aki 1971 óta dolgozik a turizmusban, napjainkban is bejárja a világot az új lehetőségek felkutatására. A cég székhelye Rio de Janeiro.  Nagy hangsúlyt fektet a magyar piacra; többször részt vett a Hungexpo Utazás kiállításának brazil standján, workshopokat szervezett. Cégének termékmenedzsere, Rosane Palha asszony, a Brazil Idegenforgalom Nagykövete kitüntetés birtokosa, aki évente Budapestre látogat szakmai partnereihez. Tavaly Brazília az Utazás kiállítás kulturális díszvendége volt; a brazil nagykövetség és a HAVAS cég is képviseltette magát a standon.

            A 35 fős HAVAS iroda a futball VB alatt 50 ezer utast szállított, az olimpia alatt is igen sikeresen dolgozott. Három referens foglalkozik a magyar utasokkal, magyar nyelvű idegenvezetőt is alkalmaznak, miközben minden nyelven szolgáltatnak. Jó kapcsolatot ápolnak a buszcégekkel, a szállodákkal, a belföldi légitársaságokkal. Népszerű a speciális légi bérlet kínálatuk. Munkájukra hosszú évek óta nem volt reklamáció, vagy panasz. A karnevál, az Újév, és a foci eseményekre utazó magyarok száma megháromszorozódott az utóbbi években, tudtuk meg Sárdi Rezsőtől. Már megkezdődött a jövő évi karneváli csomag értékesítése, kínálják az egy héttel későbbi Győztesek parádéjára is az utat, amely olcsóbb, mint a karneváli út, és kirándulást, vagy városnézést is tartalmaz a három éjszakás három és félcsillagos hotelben megszállás mellett. Szintén sikeres a kétárbocos vitorlással megtett hajóút az Amazonason, vagy az Iguassu vízeséshez utazás.

            A magyar utazók között egyre kedveltebbek az inka kultúrát megismertető utak Bolíviába és Peruba, brazíliai megállással. Brazília egyszerre lehet végső állomás, de kiváló átszállási pont is a dél amerikai körutazásokhoz.

Írta: Dr. Hajós Anna

Fotó: google Brazil turizmus

Vissza » Sajtó cikkek

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk