Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Mentsd meg a világot! Tudjuk, hol leszel a Szabadulószobák Éjszakáján...

A cikket támogatta a TRAP ESCAPEROOM  

Kép forrása: TRAP EscaperoomKép forrása: TRAP Escaperoom


Idén ötödik alkalommal nyílik meg este kilenctől országosan több tucat szabadulószoba ajtaja, hogy a játékos kedvű látogatók a rendezvény ideje alatt féláron vethessék alá magukat a legkülönfélébb témájú, hangulatú és nehézségű próbáknak. 2018. október 26-án ismét Szabadulószobák Éjszakája!

Tradíció és minőség

Budapest legszínvonalasabb szabadulószobái között tartják számon, a nyolcadik kerületi Palotanegyedben 2012 óta üzemelő, legnagyobb tradícióval bíró TRAP ESCAPEROOM-ot. A különleges élményprogramot kínáló helyen két speciálisan kialakított szobával várják a szabadulójátékok szerelmeseit és azokat is, akik még kezdők ebben a műfajban. Itt nem az ijesztgetésen van a hangsúly, hanem az egyes témák köré felépített fantáziadús világ logikai feladványain és a csapatjátékon.

Kép forrása: TRAP Escaperoom

 

Mentsd meg a Földet, állítsd meg az időt!

A TRAP (Team Race Against Puzzles) a szabadulószobák születésekor indult és immár több, mint hat éve zárja be a kijutni vágyókat. Ezalatt az idő alatt a TRAP által kitalált és készített tematikus szabadulószoba rengeteg helyre jutott el a világon, Berlintől Bahreinig.

A budapesti Mária utcában található TRAP ESCAPEROOM két témával, azokhoz kötődő, különleges odafigyeléssel kialakított dizájnnal, ötletes feladatokkal, érdekes megoldásokkal, egyedi hangulattal és segítőkész személyzettel várja a játékosokat a Szabadulószobák Éjszakáján is.


Kép forrása: TRAP EscaperoomKép forrása: TRAP Escaperoom 


Készen álltok megmenteni a Földet?

Az Armageddon pályán a világot kell megmentenetek 60 perc alatt. Ehhez 2-6 fős bátor, mindenre elszánt csapatra van szükség, akik nem ijednek meg a kihívástól. A végső cél: megnyomni a nagy gombot, ami a bolygónk felé nagy sebességgel közelítő aszteroidát eltérítő rakétát indítja. Ehhez azonban előbb egymásra épülő izgalmas logikai feladványokat kell megoldani a kiszabott időn belül. 


TRAP Escaperoom
Kép forrása: TRAP Escaperoom


Tényleg lehetséges a térben és időben való utazás?

Az Anachronistica 3. generációs szabadulószoba, a nevében is szereplő egyre gyorsuló időt kell szintén egy igazi - 60 percből álló - órában visszaállítanotok a normál kerékvágásba. Mindeközben eljuttok a tudós steampunk birodalmából a jövőbe, ahol már segíti küldetéseteket a 23. századi technológia. De néha hátráltatja is... A misszió sikeréhez nincs szükség másra, mint józan paraszti észre, jó csapatmunkára, megfigyelőképességre és néha egy kis külső segítségre, amit Budapest legjobb játékmesterei garantálnak.

A TRAP szabadulószobás élményprogramok nem igényelnek semmilyen különleges tudást, vagy felszerelést, és életkortól függetlenül mindenkinek remek kikapcsolódást nyújtanak.

A Szabadulószobák Éjszakájára szóló 50%-os kedvezményt a rendezvény weboldalán található promóciós kupon kinyomtatásával (vagy mobilon keresztül) lehet igénybe venni és a helyszínen bemutatni 2018. október 26-án. 

Családbarát program: mindkét szobát lehet foglalni gyerekekkel is.

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Közeleg a szellemek ideje. Ha nem érnétek rá október 26-án, akkor is részetek lehet egy
másként „szellemes” szórakozásban, a TRAP szabadulószobák jóvoltából.

Halloween akció: 20% kedvezmény!
Gyertek el hozzánk október 31-én,
előtte foglaljatok online és írjátok be a M819 voucher kódot.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Támogatói tartalom

 

Információ, érdeklődés:

TRAP ESCAPEROOM
1085 Budapest, Mária u.19.
Tel: +36307091262
Weboldal
Facebook oldal

 

 

Írta: Vrábel Ilona Éva

Fotók, képek forrása: TRAP Escaperoom
free clipart: hellasmultimedia.com

Vissza » Programajánló

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk