A Panyolafeszt helyszíne

A zenei programok a település központjában, a templom mögötti tér nagyszínpadán lesznek.


Panyolafeszt 2018


A gyermekprogramok a Diófás Ligetben, a tér melletti, árnyas udvarban. A központ és az oda vezető utca az autóforgalom elől a Panyolafeszt idejére el lesz zárva. Parkolni a kijelölt helyeken lehet, ingyenesen. A parkoló nem őrzött, de ezen a nyugodt helyen biztonságban lesz az autód.


Szállás

Panyolán vendégházak, portaszállás és sátorhely közül választhatsz. Érdemes idejében foglalnod. A Szállás menüpont alatt bővebb tájékoztatást és címeket találsz. A vendégházak és portaszállások személyenként és éjszakánként kb. 2500-3500 forintba kerülnek.

Panyolafeszt 2018   Panyolafeszt 2018

Panyolafeszt 2018   Panyolafeszt 2018


Étel-ital

A hangulat és a környezet mellett a helyi ételek a Panyolafeszt egyik fő vonzereje. Nem fogsz találkoznia a szokásos fesztiválkonyhákkal, ehelyett igazi, helyi ízeket kóstolhatsz. Bővebben a Gasztro menüpontban tájákozódhatsz.


Panyolafeszt 2018

Panyolafeszt 2018

Panyolafeszt 2018

Panyolafeszt 2018


Idöjárás

A Panyolafeszt szabadtéri rendezvény. A várható időjárásról a www.koponyeg.hu oldalon tudsz hiteles információt szerezni. Ennek megfelelően készülj. A téren találhatsz árnyas padokat, asztalokat, szalmabálákat – de hozhatsz magaddal piknikplédet is.


Panyolafeszt 2018


Biztonság

Panyola az egyik legnyugodtabb, legbékésebb hely. A Panyolafeszt nyugalmára kötelező jelleggel ügyel egy ezzel megbízott cég, de nélkülük is teljesen biztonságos lenne a rendezvény.


Higiénia

A vendégek számára mobil WC-k, a Panyolafeszt idejére megnyitott mosdók állnak rendelkezésre.