Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Új Facebook-alkalmazás: "Creative Germany"

    

 

Frankfurt am Main, 2012. november 5. – A Német Turisztikai Hivatal (DZT) a hostelworld.com online platformmal közösen kampányt indít a fiatalokat megszólító „Creative Germany” témában. A Kreatív Németország tartalom a www.hostelworld.com oldalon több nyelven a témának megfelelő elhelyezésben részesül, illetve az oldal hírlevelében is megjelenik, emellett pedig a DZT a jelenleg kilenc piacspecifikus Facebook-oldalán is népszerűsíti a témakört egy Facebook-alkalmazás keretében.

A „Creative Germany” új Facebook-alkalmazással a felhasználók részletesen megismerkedhetnek az úticél Németország legfelkapottabb kreatív helyszíneivel. A „Vegyél részt... válj te is Németország kreatív hálózatának részévé” mottóval a DZT ezen felül lehetőséget ad a saját képek feltöltésére és így az online tartalom interaktív közös fejlesztésére. A DZT rendszeresen kiválasztja a legjobbakat a feltöltött képek közül, és ezeket közzéteszi a www.creative-germany.travel oldalon. A felhasználók emellett az alkalmazáson belül testreszabott szállásajánlatokban is részesülnek. A „Creative Germany” témakör fontos szerepet játszik a DZT 2013-as tematikus évében, amely az „Ifjúsági utak Németországba – Hotspots, Brandnew, Lifestyle” mottó alatt fut. „A DZT jelenleg több mint félmillió Facebook-rajongóval rendelkezik világszerte. Konzekvensen szeretnénk kihasználni az ebben rejlő lehetőséget, és a célcsoport számára releváns csatornákon szeretnénk tovább növelni a láthatóságunkat” – magyarázza Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke. Az új alkalmazás előreláthatólag 2012 végéig a DZT minden Facebook-oldalán megjelenik.

 

A hostelworld.com oldalról

Sally-Ann O’Brien, a german.hostelworld.com üzletfejlesztési menedzsere szerint: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Creative Germany témakör értékesítési kampányán belül együtt dolgozhatunk a Német Turisztikai Hivatallal. A weboldalunk óriási szállásválasztékot kínál a fiatalok számára, amely vonzó alappal szolgál Németország kreatív életének, lüktető városainak és sokszínű rendezvényeinek felfedezéséhez. Egy 141 országból 5600 utazó résztvételével a Lonely Planettel közösen elvégzett felmérés szerint a hostelworld.com a legmegbízhatóbb weboldal az ifjúsági szállások online foglalásánál. Az oldal látogatói jelenleg 96 modern és innovatív németországi szállás közül választhatnak.”

 

„Creative Germany”

A DZT a 2010-es tematikus év, a „Creative Germany” alkalmából egy külön weboldalt hozott létre a www.creative-germany.travel címen, amely egyrészről megkapta az elismert „reddot design award 2011” díját, illetve a German Design Award 2013 elismerését is audiovizuális, digitális és interaktív média kategóriákban. Az úticél Németországot hat kiemelt téma – művészet, dizájn, divat, építészet, rendezvények és zene – mutatja be modern életmód-desztinációként. A németországi kreatív élet számos projekt segítségével grafikusan innovatív, modern formában jelenik meg, amely a felhasználókat egy virtuális kreatív németországi körútra csábítja.

Ausztria : www.facebook.com/ReiselandDeutschland

Magyarország: www.facebook.com/nemetorszag.travel  

Spanyolország: www.facebook.com/destinoalemania

Franciaország: www.facebook.com/Allemagne.Tourisme  

Hollandia: www.facebook.com/VakantielandDuitsland  

Nagy-Britannia: www.facebook.com/visitgermany

Amerikai Egyesült Államok: www.facebook.com/GermanyTravelDestination  

Csehország: www.facebook.com/NemeckoTuristickaZeme

Olaszország: www.facebook.com/Germania-Destinazione-vacanze

 

További részletes információt  Németországról talál: www.germany.travel

Fotó: Német Turisztikai Hivatal (DZT)  - 05. 11. 2012 - 

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk