Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Innovation Award 2013 innovációs díj a DZT-nek

Frankfurt am Main, 2013. március 21. – A Német Turisztikai Hivatal (DZT) az ITB Berlin turisztikai vásár alatt az Innovation Award 2013 innovációs díjban részesült. A kitüntetést 2008 óta az A&O HOTELS und HOSTELS nemzetközi csoport adja át olyan turisztikai vállalkozásoknak, amelyek különösen innovatív termékekkel vagy technikai fejlesztésekkel tűnnek ki. A DZT az „Ifjúsági utazások Németországba” téma körüli aktivitásáért kapta az elismerést. A 2013-as tematikus év, a „Németország, az ifjúsági úticél – HotSpots, Brandnew, Lifestyle” marketingtevékenységének középpontjában egy közösségi médiakampány áll, amellyel a DZT pontosan meg tudja szólítani a fiatal célcsoportot. „Nagyon büszkék vagyunk partnerünk, az A&O HOTELS und HOSTELS kitüntetésére, hiszen elismeri sikerünket azon az úton, hogy beágyazzuk az innovatív kommunikációt a marketingtevékenységünkbe” – mondja Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke.

Az A&O HOTELS und HOSTELS csoporthoz világszerte 23 ház tartozik, és 2011. januártól partnere a DZT-nek. A DZT a tagintézmények közül az első, aki megkapta a kitüntetést. Oliver Winter, az A&O ügyvezetője így magyarázta a zsűri döntését: „Különösen nagy öröm számunkra, hogy a DZT 2013-ra a „Németország, az ifjúsági úticél” tematikus év mellett döntött. A DZT és munkatársai bebizonyították, hogy az esetleges ellenállások és nehézségek ellenére is elhivatottan követik a jövőorientált célkitűzéseket. Ezáltal a DZT nemcsak megbízható partner, hanem megérdemelten díjazottja az Innovation Awards 2013-nak.”

 

A DZT közösségi médiakampánya

A DZT különösen a 2013-as tematikus évhez kidolgozott „Youth HotSpots in Germany – Share the moment.” közösségi médiakampányával szerzett jó pontokat az Innovation Award döntésénél. Ezzel az átfogó kampánnyal a DZT célcsoport-specifikusan szólítja meg a fiatal utazókat, és szeretné hosszú távon az úticél Németországhoz köti őket. A kampány magja a www.germany.travel/youth microsite, amely lehetőséget ad a fiatal utazóknak, hogy már az utazás kezdete előtt is informálódjanak az úticél Németországról. A kampánynál az A&O HOTELS und HOSTELS mellett a DZT partnere a Deutsche Jugendherbergswerk ifjusági szállásszövetség és a Deutsche Bahn is. Minden partner megjelenik a microsite-on a www.germany.travel/youth alatt és a mobilalkalmazásban is, ezen felül pedig szerves részei az egész évben megrendezett sajtóutaknak és bloggertúráknak. A kampány második legfontosabb eleme a „Youth HotSpot” alkalmazás, amely út közben megmutatja a felhasználóknak az ingyenes wifi-hálózatokat egész Németországban. Az alkalmazás elérhető az Apple Store-ban (http://bit.ly/13DCLzx ), illetve a Google Play Store-ban (http://bit.ly/WK51hZ ).

 

A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti idegenforgalmi testülete, székhelye Frankfurt am Mainban található. A DZT a Gazdasági és Technológiai Minisztérium (BMWi) megbízásából képviseli az úticél Németországot, minisztériumi támogatását a német Bundestag egyik határozata alapján kapja. A DZT stratégiákat és termékeket fejleszt és kommunikál, célja, hogy tovább építse a német utazási desztinációk pozitív imázsát, illetve támogassa a németországi turizmust. Ennek érdekében a DZT világszerte 30 külképviselettel rendelkezik. További részletes információt az online sajtóközpontunkban talál: www.germany.travel/presse  

Fotó: ITT Berlin


Größere Kartenansicht

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk