Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Immáron alkalmazásként: a külföldi vendégek 100 legkedveltebb látványossága

   

„TOP 100“ a neve a Német Turisztikai Hivatal (DZT) új alkalmazásának, amellyel a Németországba érkező vendégek mostantól Németország 100 legkedveltebb látnivalóját fedezhetik fel. A DZT az év elején készített saját felmérésében közvetlenül a Németországba érkező látogatókat kérdezte meg személyes kedvenceikről. A turisztikai toplistán mind a 16 szövetségi tartomány képviselteti magát valamilyen turisztikai attrakcióval, kulturális és természeti látnivalóval. A „TOP 100“ a DZT első olyan alkalmazása, amely androidos és iOS készülékeken fut. Az alkalmazás átfogó és célzott tájékoztatást ad a különböző helyekről, és lehetőséget biztosít a gyors és problémamentes megosztásra a Facebookon keresztül. Emellett a felhasználó naponta frissülő hírek segítségével tájékozódhat Németországról, mint úticélról. A felhasználók a mobil kuponokkal árengedményben részesülnek a különböző látnivalóknál. „A Top 100 alkalmazással a vendégeinkkel folytatott interaktív párbeszédet erősítjük, és körvonalasabbá tesszük a Németországról, mint úticélról alkotott képet világszerte“, nyilatkozta Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsának elnöke.

Új kísérő alkalmazás a DZT összes Facebook-oldalán

A németül és angolul elérhető új mobilalkalmazás mellé a DZT az összes Facebook-oldalán egy saját alkalmazáson belül lehetőséget biztosít a látnivalók valósidejű rangsorolására. Ezeket az alkalmazás csökkenő sorrendben rendezi, és a rangsor a „Facebook helyszínekről“ történő bejelentkezések alapján folyamatosan frissül. A megosztás funkcióval az alkalmazás tartalma gyorsan és egyszerűen megosztható a Facebook ismerősökkel. Emellett a felhasználók hozzászólhatnak, és továbbajánlásokat tehetnek közzé. A felhasználónak egyrészt hozzáférése van egy állandó és aktuális rangsorhoz, másrészt pedig közvetlenül is nyomon követheti, hogy más felhasználók hogyan értékelik a különböző látnivalókat. A DZT Facebook-oldalain keresztül létrehozott tartalmak egyrészt támpontot adnak az új, 2013-as felméréshez, valamint az alkalmazás egy új verziójában kiegészítik a mobil alkalmazáson belül rendelkezésre bocsátott tartalmakat.

Kapcsolódás a honlaphoz

A DZT hivatalos weboldalán, a www.germany.travel oldalon a legkedveltebb látnivalók számára egy új aloldal került kialakításra. Itt mutatják be az alkalmazást, amely ingyenesen letölthető: www.germany.travel/top100 Emellett innen lehet eljutni az új felméréshez, amely a 2013-as, majd minden további évben az aktuális „TOP 100“ listát méri fel. Továbbá mostantól 100 napon át a DZT weboldalán elérhető hírblogban a TOP 100 turisztikai látványosságról újdonságokat tesznek közzé.

www.germany.travel/top100

A császárok és királyok városa: Regensburg

Fotó: Deutsche Zentrale für Tourismus e.V. Regensburg - 17. 08. 2012 

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk