Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

German Design Award

   

Frankfurt am Main, 2012. november 8. – Az úticél Németország webes megjelenése kitüntető figyelmet kapott: az offenbachi M.A.D és a Német Turisztikai Hivatal (DZT) a www.creative-germany.travel oldalért megkapta a German Design Award 2013 díját. A German Design Award a German Design Council nemzetközileg elismert díja. A Német Dizájntanács megformázásért adott díjánál 30 fős szakemberekből álló zsűri választotta ki a DZT weboldalát nyertesként „audiovizuális, digitális és interaktív média” kategóriában. „Nagyon örülünk annak, hogy www.creative-germany.travel oldalunkkal hidat építettünk a német kreatív világ előremutató projektjeihez, és mindezt a Németországba utazók számára fontos információkkal is összekötöttük – mondja Petra Hedorfer, a DZT igazgatótanácsi elnöke. – Németország ma nemzetközi szinten a Nation Brands Indexnek megfelelően modern, kiemelkedő dizájnnal rendelkező ország hírében áll. Szeretnénk ezt az imázst továbbfejleszteni, és így még több üzleti és rekreációs célú utazást generálni.”

A „reddot design award 2011” díja után ez a második kiemelkedő elismerés a DZT és az offenbachi M.A.D. kreatív ügynökség tematikus oldala számára. A tanács zsűrije a díj megítélésénél így fogalmazott: „Az elem, mint az energia és egy egész ország kreatív erejének szimbóluma – ilyen egyszerű, és mégis ilyen erőteljes lehet egy jó internetes megjelenés alapötlete –, ehhez pedig egy szuper képekkel, grafikával, illetve egy érzelmi tartalommal gazdagon ellátott kialakítás társul.” A koncepció egy élettel teli turizmusmarketinget testesít meg az építészet, a művészet, a dizájn, a divat és a zene területén zajló különböző projektek és események bemutatása által.

German Design Awards 2013 művei az „Ambiente – Internationale Frankfurter Messe” keretén belül kerülnek kiállításra, a díjátadó és a kiállítás megnyitója 2013. február 15-én lesz. Ezen felül a dizájn iránt érdeklődő közönség az idén először 2012. október 19.–november 30. között a www.designpreis.de oldalon a kilenc kategória díjazottjai közül kiválaszthatja a Public's Choice Award, azaz a közönségdíjra érdemes művet.

Fotó: Német Turisztikai Hivatal

 - 08. 11. 2012 -

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk