Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Bréma és Bremerhaven a 2014-es GTM vendéglátója

Frankfurt am Main, 2013. május 30. – Az úticél Németország legnagyobb beutaztató workshopja, a GTM Germany Travel MartTM  2014-ben május 11–13. között Brémában és Bremerhavenben kerül megrendezésre. „Nagyon örülünk, hogy Bréma és Bremerhaven immár másodszor ad otthont ennek a minőségi rendezvénynek. A GTM az úticél Németország legfontosabb beutaztató workshopja, és Németország nemzetközi értékesítésének legjelentősebb B2B-platformja is egyben” – magyarázza Petra Hedorfer, a Német Turisztikai Hivatal (DZT) igazgatótanácsi elnöke.

A legfontosabb B2B-rendezvényre a világ minden tájáról érkeznek a hosted buyerek (kiemelt szakmai vásárlók) és a kiválasztott nemzetközi újságírók, hogy információkkal gazdagodjanak a legújabb németországi utazási trendekről, illetve hogy üzleteket kössenek. A rendezvény központi eleme egy kétnapos workshop, ahol a hotelszakma, a közlekedési vállalatok, valamint a helyi és regionális turisztikai szervezetek kiállítói bemutathatják termékpalettájukat a nemzetközi szakmai látogatóknak.

A DZT a 40. GTM workshopot a Bremer Touristik-Zentrale, Gesellschaft für Marketing und Service mbH és a BIS Bremerhaven Touristik cégekkel közösen rendezi meg. „Büszkék vagyunk arra, hogy ismét vendégül láthatjuk ezt a fontos beutaztató rendezvényt, és arra fogjuk használni ezt az eseményt, hogy bemutassuk a nemzetközi vásárlóknak és értékesítőknek régiónk turisztikai sokszínűségének minden részletét” – magyarázza Peter Siemering, a Bremer Touristik-Zentrale, Gesellschaft für Marketing und Service mbH vezérigazgatója.

www.germany.travel

Képaláírás

(balról jobbra): Armin Dellnitz, a Stuttgart-Marketing GmbH és Regio Stuttgart Marketing- und Tourismus GmbH vezérigazgatója, Petra Hedorfer, a Német Turisztikai Hivatal igazgatótanácsi elnöke, Peter Siemering, a Bremer Touristik-Zentrale, Gesellschaft für Marketing und Service mbH vezérigazgatója, Jochem Schöttler, a BIS Bremerhaven Touristik értékesítési vezetője.

 

A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti idegenforgalmi testülete, székhelye Frankfurt am Mainban található. A DZT a Gazdasági és Technológiai Minisztérium (BMWi) megbízásából képviseli az úticél Németországot, minisztériumi támogatását a német Bundestag egyik határozata alapján kapja. A DZT stratégiákat és termékeket fejleszt és kommunikál, célja, hogy tovább építse a német utazási desztinációk pozitív imázsát, illetve támogassa a németországi turizmust. Ennek érdekében a DZT világszerte 30 külképviselettel rendelkezik. További részletes információt az online sajtóközpontunkban talál: www.germany.travel/presse         - 30. 05. 2013 -


Größere Kartenansicht

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk