Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

A "Top 100" DZT mobil alkalmazásának új frissítése

 

Frankfurt am Main, 2013. augusztus 26. – A Német Turisztikai Hivatal (DZT) „Top 100” alkalmazása aktualizált formában érhető el – a kiemelt látnivalókról a külföldi vendégek körében végzett utolsó felmérés eredményei teljes egészében beépültek az aplikációba.

A népszerűségi listát a Neuschwanstein-kastély vezeti, a második helyen az Europa-Park Rust, a harmadik helyen pedig a kölni dóm végzett. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Store-ból (http://bit.ly/15pRH66), illetve a Google Play Store-ból (http://bit.ly/N5VuHp).

Az új TOP 100-as lista a DZT honlapján keresztül is elérhető: http://www.germany.travel/de/staedte-kultur/top-100/top-100.html  

A „Top 100” DZT-alkalmazás hasznos útitárs

Az alkalmazás lehetőséget nyújt a Németországba utazóknak, hogy már utazásuk megkezdése előtt részletesen tájékozódjanak és virtuálisan felfedezzék a legnépszerűbb német látnivalókat. A DZT-newsfeed segítségével ezen felül információkat is kaphatnak a helyi rendezvényekről, sőt, kiválaszthatják kedvenceiket, és megoszthatják ezeket barátaikkal a Facebookon. A történelmi és általános információk mellett minden látnivalóhoz tájékoztató található az akadálymentességgel, a belépőjegyárakkal, a nyitva tartással és a tömegközlekedési eszközökkel kapcsolatban is. Az alkalmazás használói esetenként kedvezményes kuponokat is kapnak.

2013. augusztustól új felmérés kezdődik

A DZT 2012 kezdetétől egy saját felméréssel fordul az úticél Németország vendégeihez, hogy feltérképezze személyes kedvenceiket, ami alapján a „Top 100” lista készül. Az aktualizált 2013-as „TOP 100” lista a 2012. július 1. és 2013. március 31. között gyűjtött 15 ezer külföldi résztvevő válaszából áll össze. A felmérés évente ismétlődik, az új kör idén augusztusban indul. Az érdeklődők augusztustól az alkalmazáson vagy a DZT weboldalán (http://www.germany.travel/de/staedte-kultur/top-100/top-100.html) keresztül vehetnek részt a felmérésben.

 

A DZT-ről

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) Németország nemzeti idegenforgalmi testülete, székhelye Frankfurt am Mainban található. A DZT a Gazdasági és Technológiai Minisztérium (BMWi) megbízásából képviseli az úticél Németországot, minisztériumi támogatását a német Bundestag egyik határozata alapján kapja. A DZT stratégiákat és termékeket fejleszt és kommunikál, célja, hogy tovább építse a német utazási desztinációk pozitív imázsát, illetve támogassa a németországi turizmust. Ennek érdekében a DZT világszerte 30 külképviselettel rendelkezik. További részletes információt az online sajtóközpontunkban talál: www.germany.travel/presse  Größere Kartenansicht

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

 A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Németország

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk