Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

Ausztria - Info

Bővebben

Ausztria - Info

Hasznos információk, üdülési ötletek, programok, szállásajánlatok is megtalálhatóak az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet honlapján:

www.austria.info/hu

7óra7

Bővebben

 

7óra7 - Itt kezdődik a színház

Utazólap

Bővebben

  

Utazólap: szállás, vendéglátás az ország egész területéről. Fényképekkel, árajánlatokkal és sok hasznos információval. Nálunk mindent egy helyen megtalál. Igénye és lehetőségei  szerint válogathat! Nézzen be hozzánk!

 www.utazolap.hu

Minibusz mikrobusz bérlés

Bővebben

Minibusz mikrobusz bérlés

www.minibuszberles.hu

A mozgás élet!

Bővebben

Fedezd fel a természet szépségeit!

Szabadidőd kellemes eltöltéséhez változatos programokból válogathatsz. Séta, kirándulás, túrázás, kerékpározás, rendezvényeken és programokon megjelenés itthon és külföldön..., máris sokat tettél az egészséged megőrzése és karbantartása érdekében.

www.amozgaselet.eu

A vendéglátós állásportál

Bővebben

A vendéglátós állásportál

    

Vendéglátós, szállodaipari és idegenforgalmi állások. Látogassa meg portálunkat, ahol on-line hirdetések közül választhat, hogy könnyen és gyorsan megtalálja az Önnek megfelelő munkahelyet. Szolgáltatásaink munkavállalóknak ingyenesek!

www.hoteljob.hu

Kalandozoo

Bővebben

Optimista Klub

Bővebben

Egy mosollyal többet érsz el, mint gondolnád. Egy kis humor, pozitív hozzáállás segíteni fog, hogy mindig tudd: az élet szép.

www.optimistaklub.hu

THULE mintabolt Budán

Bővebben

THULE mintabolt Budán

 
A svéd Thule termékek széles választékát kínáljuk: kerékpártartókat, tetőcsomagtartókat, tető- és síboxokat, vizisporteszköz-tartókat, kiegészítőket. Budaörsi úti üzletünkben folyamatos akciók mellett bérleti lehetőségekkel is várjuk az "aktív pihenés kedvelőit"

www.thulebox.hu

Personal Tours

Bővebben

 A Personal Tours Utazási Iroda ebben az évben ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját. Irodánk tagja az exkluzív AUSZTRIA KLUB-nak. Ausztriába szervezünk saját egyéni és társas utakat és lefoglaljuk a szállásaikat

www.personaltours.hu

Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft.

Bővebben

Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft.

Minden biztosító ajánlata egy helyen. Kötelező, CASCO, lakás és utasbiztosítás.
Számolja ki Ön is, melyik biztosító kínálja a legolcsóbb szerződést.

www.netrisk.hu

Ausztria - Lap

Bővebben

Ausztria - Lap

Utazási tervezéseihez Ausztriába egy elengedethetlen oldal. Számtalan témákkal rendelkezik mint pl.: "a sokarcú Ausztria", "szállások", "turisztikai információk", "művészetkultúra" és még sok minden más érdekességekkel

Foto: Kärnten-Werbung

www.ausztria.lap.hu

Burgenland - Lap

Bővebben

Burgenland - Lap

Ha városokról, híres emberekről, kultúráról, vagy a közigazgatásról akár magyarok Burgenlandban és még sok minden másról szeretne érdeklődni, akkor tekintsen be a "Burgenland-Lapba". Szíves figyelmét szeretnénk a szálláslehetőségekre felhívni.

Foto: TV-Burgenland

www.burgenland.lap.hu

Semmering - Lap

Bővebben

Semmering - Lap

 
Suhanás a Semmeringbahnon.
Ha valaki Ausztriában Bécs felől a déli területek felé tart, ki ne hagyja a Semmering magas, előkelő hegyormain át vezető Semmeringbahn-t, amely Európa első, modern hegyi vasútja volt, amikor átadták.  Az UNESCO világörökséghez tartozik. 
 
Foto: Niederösterreich Werbung

www.semmering.lap.hu

Utazási portál

Bővebben

Utazási portál

 

Teljes információt üdüléséhez kaphat az utazási portál lap oldalán ahol olyan témákról értesülhet mit pl. külföldi utazások, családi üdülés, wellness, vagy akár a borturizmusról

Foto: TV-Burgenland

www.utazasiportal.lap.hu

Vorarlberg Lap

Bővebben

Vorarlberg Lap

 
Teljes információt a Vorarlberg-i üdüléséhez kaphat a Vorarlberg lap oldalán ahol olyan témákról értesülhet mit pl. látványosságokról, felvonókról, Bregenz-i ünnepi játékokról, vagy akár a híres, jó ízű, Vorarlberg-i tej és sajt termékekről
 
Foto: TV-Vorarlberg
 
 

www.vorarlberg.lap.hu

Salzburg -Tartomány - Lap

Bővebben

Salzburg -Tartomány - Lap

Az utazás tervezéséhez Salzburg - tartományba egy elengedhetlen oldal. Olvashat például az összes településről, érdekes látnivalókról a térképet is megtekintheti és tallózhat a Magyar nyelvű oldalokon is.

Foto: TV-Salzburg

www.salzburg-tartomany.lap.hu

Alsó - Ausztria - Lap

Bővebben

Alsó - Ausztria - Lap

Mielőtt Alsóausztriát meglátogatná tekintsen bele az Alsó-Ausztria-Lapba mert sok érdekeset tudhat meg az országról ami előnyös lehet az utazásához. Van ott például sok tudnivaló a tartományokról a kolostorok és apátságokról. Magyar nyelvű oldalak is vannak.

Foto: TV-Niederösterreich


www.also-ausztria.lap.hu

Ausztria - Hotel.lap

Bővebben

Ausztria - Hotel.lap

Utazási tervezéseihez Ausztriába egy szintén elengedethetlen oldal.

Ebben a linkgyűjteményben Ausztria számtalan hoteleivel találkozhat, tartományokra bontva.

Foto: Reithof-Tirol

www.ausztria-hotel.lap.hu

Tirol - Lap

Bővebben

Tirol - Lap

Teljes információt a Tirol-i üdüléséhez kaphat a Tirol lap oldalán ahol olyan témákról értesülhet mit pl. hegyi vasutak, kedvezmény kártyák, kabinos felvonók vagy akár a gleccserekről.

Foto: Tirol Werbung

www.tirol.lap.hu

Felső - Ausztria - Lap

Bővebben

Felső - Ausztria - Lap

Mielőtt Felsőausztriába utazna beszerezheti a kellő információkat a Felső-Ausztria lap oldalain. Ott találhat témákat a kulturáról a tavakról, Linzről és még sok másról ami az utazásában segíthet. Magyar nyelvű oldalak is vannak!

Foto: TV-Oberösterreich

www.felso-ausztria.lap.hu

Bécs - Lap

Bővebben

Bécs - Lap

Híres emberek Bécsben, nevezetességek, kultúrtörténet, gasztronómiai ínyencségek és még sok érdekes témákról olvashat, ha bécsi utazása előtt, megtekinti a Bécs-Lap-ot.

Foto: Wien Tourismus

www.becs.lap.hu

Stájerország - Lap

Bővebben

Stájerország - Lap

Kedves Olvasó! Ezen az oldalon Ausztria Zöld szívének, Stájerországnak linkgyűjteménye található, leginkább turisztikai oldalról. A linkek nagy része német nyelvű, de egyre több magyar is kerül fel az oldalra. A linkeket igyekeztem témakörök szerint csoportosítani. Remélem mindenki megtalálja a számára legérdekesebb témát. Jó böngészést kívánok!

Foto:

Karintia - Lap

Bővebben

Karintia - Lap

Utazás megtervezéséhez Karintiába: Tekintse meg ezt a lapot is ahol Magyar nyelvű oldalakat is találhat. Olvashat például érdekes gyermekprogramokról, informálódhat túrázásokról és megtudhatja, hogy hol tud gazdaságosan bevásárolni.

Foto: Kärnten Werbungwww.karintia.lap.hu

GaultMillau

Bővebben

GaultMillau

GaultMillau- az Ausztria utazó inyencek utikalauza: 700 étterem, 320 Hotel és 80 kávéház-cukrázda, mindannyian letesztelt és kommentált.
A vezető "Guide" a webben!

www.gaultmillau.at

Zseninfo

Bővebben

Egy magyarnyelvű kiinduló lap Ausztria utazóknak, túrázóknak.

www.zseninfo.hu

Reisehitliste Wien - Bécs utazólista

Bővebben

Wien - die Reiselinkliste

Bécs- útleírások a Prater, Steffl, Graben és még sok minden másról...

Térképvilág Kft.

Bővebben

Térképvilág Kft.

Több, mint 10.000 féle térkép, útikönyv, földgömb a világ összes jelentős térképgyártójának kínálatából.
A weboldalon részletes kereső segítségével megtalálhatja a szükséges térképet AUSZTRIA-I utazásához is, melyet online meg is rendelhet!

www.mapking.hu

Hello tourist!

Bővebben

www.hellotourist.net

Belföldi Utazás

Bővebben

www.belfoldiutazas.hu

Weblink a netportál!

Bővebben

Weblink Linkgyüjtemény

Kiváncsi mikor van kedvenc macskájának a névnapja?Esetleg kedvesének egy uj fajta koktélt szeretne készíteni? Netán még az Irigy Honaljmirigyről is szeretne neki mesélni? Akkor készüljön fel erre, a Weblink netportálon. Mellesleg még az AUSZTRIA-I szálláshelyét is megtalálhatja itt!!!

www.weblink.hu

SAUCONY - LOYAL TO THE SPORT

Bővebben

SAUCONY - LOYAL TO THE SPORT

"Elhivatott a sporttal"- amerikai sportcipő márka,azokra a futókra,
kocogókra és vásárlókra koncentrál akik csúcsminőségű sportcipőt keresnek
elfogadható áron.
A testsúlytól, lábformától , a talajtól és az edzés intenzitásától függően mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

-egyéb:Funkcionális ruházat Kiegészítők


SILENZIO VIDEO STÚDIÓ

Bővebben

www.silenzio.hu

Haszonline.hu

Bővebben

www.haszonline.hu

www.haszonline.hu

Világvándor...

Bővebben

több mint utazás...

www.vilagvandor.hu

Myaustria.info

Bővebben

Informationen über Österreich und den kulinarischen Spezialitäten aus Österreich: Mozartkugel, Almdudler, Milka Chocolate, Manner Schnitten, Mozartkugeln


Itt kaphat angol nyelven általános információkat Ausztriáról és ausztriai inyencségekről mint példáúl: Mozartgolyók, Almdudler, Manner szeletek, Milka csokoládé és még sok minden másról

www.myaustria.info

Österreich Journal

BővebbenA hírlap 1996 óta híreket és kiválló meséket számtalan osztrák témákról nyújt olvasóinak, amelyek PDF-Formátumban is letölthetőek.

www.oe-journal.at

Weinlinks

Bővebben

Ez egy kiváló honlap, amely mindent tud az osztrák borokról. Pillanatnyilag 2158 linket tartalmaz, amelyek időről- időre növekednek.

www.weinlinks.at

Könnyű Búvár

Bővebben

Szeretettel köszöntjük kedves búvár és leendõ búvár látogatóinkat!
Reméljük az új oldal kinézete és mûködése mindenben elnyeri a tetszésedet. Mivel rendszeresen zajlanak az újítások/fejlesztések, s mivel állandóan új anyagok, hirdetések, leírások, fényképek és minden olyan, ami a témával kapcsolatos kerülnek fel az oldalra, mindenképpen érdemes

Weiser Tourist

Bővebben

Weiser Tourist

Utazások az Osztrák Nosztalgia vonatokkal!

www.weisertourist.com

AkciósBolt Webshop

Bővebben

AkciósBolt Webshop

Hasznos és értékes termékek széles választékát kínáljuk látogatóink számára a lehető legalacsonyabb árakon, hogy jobbá tegyük vásárlóink mindennapjait.

www.akciosbolt.hu

Bannersite.hu

Bővebben


Mindenesetre érdemes lesz egy pillantást rá vetni aztán, ugy sem tudja abbahagyni a böngészést.

ReklamCsere.hu

Bővebben


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

Bannertár - banner és linkgyüjtemény

Bővebben

www.bannertar.hu/

Magyar campingek

Bővebben

Magyar campingek

 

 

 

www.campings.hu

Cégkatalógus.com

Bővebben

Szakmai kereső portál

www.cegkatalogus.com

dmoz.org - Keresőgép

Bővebben

dmoz.org

Címkék

Bővebben

szállás, magyar utazások, apartmanok, magyarország, utazás, aktív pihenés, wellness, hotel, ausztriai utazások, magyar, ausztria, pihenés, nyaralás,  aktívpihenés, sajtó,

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk