Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Haus Jeremias: Tepsis csirke ropogóssal

Haus Jeremias: Tepsis csirke ropogóssal

A feldarabolt csirkét bedörzsöljük tört fokhagymával, gyengén sózzuk, borsozzuk, kevés majorannával ízesitjük. Vajjal kikent tepsiben elhelyezzük egymástól 1-2 cm-re.

A ropogóshoz apró kockára vágunk 2 szelet toastkenyeret (lehet barna is), ráöntünk 1 db felvert tojást, hozzáadunk 1 kávéskanálnyi apróra vágott hagymát, 2 evőkanál reszelt sajtot vagy 5 dkg olvasztott camembert sajtot és 1 gerezd összetört fokhagymát. Picit sózzuk, borsozzuk, apróra vágott friss mentalevéllel ízesítjük.



A masszát összekeverjük, és a csirkedarabokra simítjuk. A husok közé elosztva vegyes zöldséget szórunk (friss vagy fagyasztott), gyengén sózzuk és borsozzuk, sütőben fólia alatt 1 órat sütjük. A fóliát levéve pici sörrel meglocsoljuk a csirkét majd megpirítjuk.
Magos zöldsalátával kínáljuk.

Ezt a különleges, finom csirkés receptet Haus Jeremias szálláspartnerünktől kaptuk. Próbálja ki Ön is, vagy látogasson el hozzájuk személyes gasztronómiai élményszerzésre.

Jó étvágyat!

Fotó: tueschmecker.de


Kapcsolódó cikkek:

Salzburg Vidék: Haus Jeremias

Salzburg Vidék: A paradicsom elérhető

Aktív üdülés Ausztriában

Vissza » Ínyencségek - gasztronómia

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatok



Szakmai partnereknek



Hasznos linkek



Iratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!







All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits