Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Harcsahússal töltött káposzta Karácsonyra a Mesés Shiraz Hoteltől

A Mesés Shiraz Hotel**** séfje a következő karácsonyi fogás receptjével kedveskedik az ünnepekre.

Hozzávalók:

Savanyú káposzta 0,70
Haraszt 8 db
Harcsafilé 1,20
Csontokból halalaplé 0,60 l
Gersli 0,15
Zsír 0,08
Só 0,01
Bors
Csombor
Tárkony
Tojás 2 db
Babérlevél
Tejföl 0,30 l
Vöröshagyma 0,20

Elkészítés:

Vöröshagymás alapon lepároljuk a gerslit. Hozzáadjuk a kockázott harcsafilét, a tojást sóval, borssal ízesítem. Roládként feltekerem a harasztba. A savanyú káposztát hal alap lével, fűszerekkel pároljuk. Ha félig megpuhult a felét tejföllel leturmixoljuk. Bele helyezzük a tölteléket az apró káposztába, majd a turmixolt lével leöntjük. 160 ºC-os sütőben lefedve készre pároljuk, tálaláskor a maradék tejföllel meglocsoljuk.

Forrás: Mesés Shiraz Hotel****

Vissza » Ínyencségek - gasztronómia

 



All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk