Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

Garantált minőség Hévízen

Idén kétszeresen is ünnepelhet a hévízi Hotel Európa fit****superior. A 10. születésnapját, és a TÜV Rheinland csoport medical wellness tanúsítványát.  A hotel 2010-ben már másodszorra felelt meg a TÜV Rheinland InterCert Kft. által kidolgozott Medical Wellness Hotel követelményrendszerének. A tanúsítvány átadására ünnepélyes keretek között október végén kerül sor.

A TÜV tanúsítvánnyal, és az ezzel járó minőségi követelményekkel kapcsolatban kérdeztem Könnyid Lászlót a Hotel Európa fit****superior igazgatóját.

Kérem, avassa be az olvasókat, milyen egy TÜV Re-audit?

Könnyid László: Izgalmas! Olyan, mint amikor a gyerekek várják, hogy Karácsony legyen. Nem az ellenőrzés a legizgalmasabb rész, hanem az arra való felkészülés, amikor felforgatjuk az egész szállodát. Megnézzük valamennyi részleg belső működését, kezdve a dokumentációnál egészen a vendégekkel való kapcsolattartásig. Rendszerezzük a napi működés mellett a dolgainkat. A kiváló konyhánktól a wellness részlegig, a szobáktól az óvodáig, minden górcső alá kerül. Miután elő auditáltuk magunkat a nagyon összetett és sokrétű kritériumrendszer alapján, utána jönnek a független kollégák a TÜV-től és ellenőrzi az általunk állított tények valóságtartalmát. Nagyon hasznos folyamat, mi is folyamatosan tanulunk és a szálloda egész csapata egy emberként dolgozik a sikerért.

Idén másodszorra nyerték el a díjat. Mivel jár egy ilyen elismerés?

Könnyid László: Mindenek előtt a vendég kap egy garanciát, az ellenőrzött minőségről. Mi megkapjuk a tanusítványt, amelyet a vendégek is bármikor megtekinthetnek és megismerhetik, mire terjedt ki a minősítés. A külföldi vendégeink többsége ismeri és bízik a TÜV márkanévben, így az új vendégek becsábításában egy plussz lehetőséget jelent ez a minősítés. Mondhatjuk, hogy egyfajta megelőlegezett bizalmat sugároz.

Milyen változások, újítások előzték meg az auditot?

Könnyid László: A legutolsó audit után indult a wellness-gyógy részlegünk új alapokra helyezése, ami a Vitalium koncepcióban öltött testet, egyfelől teljesen megújult a részleg, másrészt új elemek is bekerültek a filozófiánkba. Ugyan szállodánk még csak 10 éves, de idén szőnyegcserétől kezdve TV cseréig, sok minden más is megszépült.

Mely fejlesztésekre a legbüszkébb?

Könnyid László: Természetesen a Vitalium részlegre, ami a létrehozását követő évben bebizonyította létjogosultságát. Vendégeink nagyon kedvelik. Túlmutatva egy hagyományos gyógyászaton, mindent megtalál a vendég, amire az egészsége megőrzésére szüksége lehet, masszázsok mellett a kényeztető fürdők, dietetikus csak néhány elem az összetevőkből.

A hotel idén ünnepli a 10. születésnapját. Mivel, hogyan készülnek ezt megünnepelni, illetve a kerek évforduló alkalmából készülnek-e valami különleges ajánlattal, meglepetéssel vendégeiknek?

Könnyid László: Mivel májusban nyitottunk, tavasszal számtalan programmal, szülinapi bulikkal ünnepeltünk, már csak egy igazi nagy záróbuli van hátra, amelynek szállodánkban eleve nagy hagyománya van, a fergeteges Szilveszteri parti, idén Csepregi Éva művésznővel az élen. Ünnepelt a személyzet is, családostul, megadtuk a módját és jó emlékeket őrzünk.

Gratulálok az elért eredményekhez!

Köszönöm az interjút.

- Vrábel Ilona -

Vissza » Interjúk

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk