Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Magyar Portéka | Turisztikai képek- ahol jártunk | Saját Flickr Galéria

Danubius Health Spa Resort Bük: A választás szabadsága Bükfürdőn

A Danubius Health Spa Resort Bük**** Bükfürdőn, Budapesttől 220 km-re, nyugodt természeti környezetben található. A hotel minden korosztály számára kellemes kikapcsolódási lehetőségeket kínál. Kedvelt célpont gyermekes családoknak, az aktív pihenés kedvelőinek, és a nyugdíjas korosztálynak egyaránt.   Elsőrangú a hotel wellness részlege, ahol a vendég különféle gyógykezelések és kényeztető wellness szolgáltatások közül választhat. 

A Danubius Health Spa Resort Bük**** wellness szolgáltatásairól kérdeztem Katz Péter urat, a hotel igazgatóját.

1.  Kérem, ismertesse a hotel Wellness részlegét.


Katz Péter: Vendégeinket a wellness szolgáltatások párját ritkítóan gazdag választéka várja a szállodában, kezdve az attraktív vízi világtól, a kényeztető wellness ajánlatokon és kozmetikai arc- és testkezeléseken keresztül a számos sport-fitness lehetőségig. Úszó-. élmény- és gyógymedencéink a víz lazító, frissítő és gyógyító erejét kínálják minden korosztálynak. Természetes alapanyagok és magas szintű szakmai felkészültség jellemzi a Danubius Health Spa gyógyászati-wellness központot, melynek tevékenységét a Clarins francia luxuskozmetikai márka termékeire és technológiájára épülő Emporium szépségszalon teszi kompletté.

Sport all inclusive mottóval kínáljuk a mozgás, az aktív pihenés számos lehetőségét a szállodában és a hozzá tartozó 5 hektáros gyönyörű parkban. Teniszpályák a szabadban és a csarnokban, squash, bowling, minigolf, kerti sakk, petanque, Danubius Premier Fitness Szalon mellett szinte óránként hív csoportos gimnasztika és egyéb sportlehetőségekre a sportanimátor.

Kiemelendő előnyünk, hogy minden wellness szolgáltatásunkat a házban, egy fedél alatt illetve a saját pihenőparkunkban biztosítunk a vendégeknek.

2.    Melyek a vendégek kedvenc wellness elemei a hotelben?

Katz Péter: Szállodánk mottója – Van már kedvenc szállodája? – is azt sugallja, hogy a Danubius Health Spa Resort Bük sokak kedvence, családoké, gyermekeké, cégeké, belföldieké, külföldieké. Népszerűségünk titka éppen a választás szabadsága. A rendelkezésre álló színes lehetőség-csokorból csak választani kell – nyugodt pihenést, szépülést, gyógyulást, egy kis romantikát, aktív kikapcsolódást, élményfürdőzést - kinek kinek a kedve szerint.

3.    Hányféle relaxáló kezelést vehetnek igénybe Önöknél a vendégek?

Katz Péter: A tradicionális relaxáló masszázsok, kádfürdők mellett a legmodernebb relaxációt az ALPHA SZFÉRA többdimenziós élményszoba biztosítja, mely a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja a vendégeket, könnyűnek és szabadnak érzik magukat, testi és szellemi értelemben is. A háromdimenziós hangfelhők megnyitják az érzékeket. A gyengéd vibráció az egész testet simogatja. A szárny formájú ágy átölel és megemel. Az egész test a légzés finom ritmusára hintázik. Az ágy meleg felülete kényezteti a testet. A varázslatos kékes ragyogás nyugalmat áraszt

4.    A Bodylizer kozmetikai kezelésről még kevesen tudnak. Mi az, és mire jó?

Katz Péter: A svájci Bodylizer a kozmetikai kezelések legújabb vívmánya, mely a legújabb számítógépes technikának köszönhetően képes utánozni az emberi idegek által kibocsátott impulzusokat. A Bodylizer egymagában ötvöz 6 különböző elektrokozmetikai eljárást (ultrahang, isotone, mezoterápia, lézer, elektrostimuláció, nyirok masszázs), melyek kombinált alkalmazásával a legkülönfélébb kozmetikai problémákat tudjuk hatékonyan és látványosan orvosolni; arcon és testen egyaránt.  A Bodylizer rendszer stimulálja az emberi testben végbemenő folyamatokat, regenerálja a sejteket, feszessé teszi a szöveteket és formálja az izmokat, mely javítja a bőr és az egész test megjelenését.

5.    Kifejtené bővebben, mi az Emporium Beauty & Wellness?

Katz Péter: Az EMPORIUM a Danubius Hotels szépségápolási brandje, amely a francia Clarins luxuskozmetikai márka termékeire és technológiájára épülő kozmetikai arc- és testkezeléseket kínál hölgyek és urak részére.

Utazás a növények világában mottóval a Clarins kutatói erdők sűrűjében, óceánok legmélyén és az öt kontinens legtávolabbi sarkaiban keresik folyamatosan a legjobb aktív hatóanyagokkal rendelkező növényeket. A növényi kivonatok természetességének és a kéz varázslatos érintésének találkozása - tökéletes összhang a termékek hatékonysága és a szakszerű technika között.

7. Terveznek-e további fejlesztéseket, újításokat a wellness terén?

Katz Péter: Rendkívül széles szolgáltatási, kezelési kínálatunkat alapul véve egészségmegőrző, életmód váltást segítő komplett programok összeállításán dolgozunk. Új elképzeléseink első lépése egy Kiló-faló napok elnevezésű fogyókúrás ajánlat összeállítása, amely a dietetikus által kidolgozott, csökkentett kalóriaértékű táplálkozás mellett az átlagnál intenzívebb mozgással, relaxáló testkezelésekkel és életmód tanácsadással kibővítve népszerű program lesz a szálloda vendégei részére, 2011. áprilisától.


Köszönöm az interjút.

- Vrábel Ilona -

 

 Fotók: www.danubiushotels.hu

Vissza » Interjúk

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk