Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Aktívpihenés magazin
Hviezdna 11/17
Sk-94501 Komárno
IČO: 44 344 589
DIČ: 2022666558

 
info@aktivpihenes.hu
www.aktivpihenes.hu

Képviseletre jogosult:
Okolicsányi Zoltán

Die Gesellschaft ist eingetragen beim Bezirksgericht Nyitra.
A társaság Nyitra-i cégbíróságnál van bejegyezve.

A tartalomért felelős:
Okolicsányi Zoltán - Journalist

Sajtó információ, sajtó anyagok: Vrabel Ilona (kontakt@aktivpihenes.hu)

AKTÍVPIHENÉS magazin:
Okolicsányi Zoltán- tulajdonos igazgató  info@aktivpihenes.hu

Valamint alkalmi munkatársaink

Internet fejlesztő partnerünk:    
Nagy Béla  - XLS.HU -  info@xls.hu

AKTÍVPIHENÉS magazin külföldi hírszerző partnerei:

Kärnten Werbung sajtó, -  Stájerország túrizmus sajtó, -  Médiaszerviz Bécs, -Médiaszerviz Alsó-Ausztria, -  Tirol sajtó, - Sajtóportál Maro & Partner München, -  Felső-Ausztria médiaszervíz, - Salzburg tartományi sajtó, -  Burgenland business to business turizmus, - Businessportal24 com/de, -  Offenes Presseportal de, -  Virtuelles Presse und PR Center, -  Institut für Tourismus und Freizwirtschaft Austria, -  Österreich Werbung Austria, -  Vorarlberg turizmus sajtó, -  Thorsten Bayer PR-Vorarlberg Travel, - Offene Presseportal, - Online Artikel Pressemitteilungen, - Presse Anzeiger, - Offenes Presseportal, - Newsmax Presseportal, - Pressemeldungen Österreich, - Webnews, -

Nyilatkozat:

Az Aktívpihenés magazin nem vállal felelősséget a hirdetésekben valamint a szövegekben, képanyagban elhelyezett információkért, azok helyességéért vagy valóságtartalmáért. Az Aktívpihenés magazin nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek az üzemeltető www.aktivpihenes.hu weboldalán található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

További jogi nyilatkozatok:

A www.aktivpihenes.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

  A www.aktivpihenes.hu weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik.

Szerzői jogvédelem:

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt álnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.

  A weboldalon keresztül elérhető linkek tekintetében az adott oldal szerkesztője minősül a szerzői jog jogosultjának.

 A honlap használatának feltételei:

  A honlapot megtekintő felhasználó a honlap tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására - azaz on-line hozzáférésre, a weboldal egyes részeinek a felhasználó által használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására - jogosult. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

A felhasználó kifejezetten nem jogosult az adott tartalom többszörözésére, újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő másolására, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját tartalomkénti feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

Felelősség a szolgáltatásért:

A Szolgáltató törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget.

  A weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat a Szolgáltató nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

  A Szolgáltató nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A Szolgáltató nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

 

Adatvédelem:

  A Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat az igénybe vevő hozzájárulásának hiányában csak akkor kezelhet, ha azok az igénybe vevővel közvetlenül nem hozhatók összefüggésbe.

  A Szolgáltató személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja.

A regisztrációból illetve a hirdetésekből származó adatokat harmadik fél részére semmilyen formában nem lesznek tovább adva.

Jogkövetkezmények:

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges - azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglalt - jogi lépéseket.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits