Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Világszerte az első hütte-app a Hüttenpartnernél

 

Hosszú időn keresztül a hegyi hütték, az önellátó hütték a “szegény ember” szállásának számítottak nyaralásakor. A Hüttenpartner rájött arra, hogy eljött az ideje, az új korszak igényeit a hüttékben és a katalógusokban is alkalmazni. Így nem csupán néhány technikai és optikai fejlesztést vittek véghez, hanem saját kunyhóikat minden kényelemmel felszerelték, melyeket egyébiránt csak a nagy hotelekből ismerünk. Napozóterasz grillel, műholdas TV, saját szauna, tökéletesen felszerelt konyha saját sörcsappal - hogy csak néhány dolgot említsünk, ami a modern hütték felszereltségét illeti.

A Hüttenpartner tökéletesen alkalmazkodik a jövő trendjéhez. A hütték bérbeadói közül elsőként adott ki egy új 120 oldalas katalógust, amelyben az alpok legszebb hüttéit lehet elérni az alkalmazások által. Baumgartner asszony a Hüttenpartnertől mesélte, hogy a katalóguson lévő QR kód első pillantásra különlegességként tűnik fel. “Világszerte elsőként hoztuk létre a hütte-appot” -  mesélte tovább Baumgartner asszony. Mihelyt a kódot leolvassák smartphone-on keresztül, közvetlen hozzáférést érnek el az összes aktuális ajánlathoz.

   

Ami a legújabb híreket illeti, Stájerországban a Lachtal-ban 2 új hütte is található. Egy eredeti hütte az “URT-STM” kóddal a sípálya közepén. Ez a hütte 2 négyágyas szobával és svédkályhával felszerelt, ami gondoskodik a hangulatos estékről. Közvetlenül a hütte előtt van egy halastó. A hütte már 590 € / 8 fős heti ártól megkapható. Vagy aki inkább a luxust kedveli, annak Stájerországban közvetlenül a pálya mellett építenek egy hüttét, amely decemberben lesz kész. Ebben a hüttében 150 nm hely van 8 személynek. A hütte 4 hálószobás, található benne wellnessrészleg szaunával, fényűző berendezés valódi bőr kanapéval és automata kandallóval, mindez már 860 €-tól egy hétre. Ezt a hüttét a katalógusban is és Hüttenpartner honlapján is a “GEI-STM” kód alatt megtekinthetik. Stájerországban a schladmingi hüttefaluban a 300 nm-es fürdőtó melett elkészült a játszótér is. A kód hozzá: SKI-STM. Télen a hüttefalu ideális a téli sportkedvelőknek. A Schladming-Dachstein télisport régió felvonói csak 300 méterre vannak, a régió Ausztria legnagyobb pálya- és felvonókínálatával, télisportot nyújtanak kezdőknek is és “öreg rókáknak” is.

 

Midegy, hogy milyen messze, a családdal, barátokkal vagy egy nagyobb csoporttal tölti szabadságát a hüttében, ez mindig különleges élmény. A végtelen szabadság, a kaland érzése anélkül, hogy lemondana a komfortról.

További információk:

Hüttenpartner Alm-, Ski- und Wanderhütten Vermietung GmbH

Urberweg 59

A-3400 Klosterneuburg

Telefon: +43 2243 316 89

Fax: +43 2243 316 89 44

E-Mail: info@huettenpartner.at

         www.huettenpartner.at

Foto: Hüttenpartner                               - 18. 08. 2013 -

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Hüttenpartner hegyi hütte

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits