Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Hüttenpartner: Salzburg Vidék St. Veit Pongauban


St. Veit / Pongau

POG-SBG

Önellátó turistaház 14 személy részére
2 duplaágyas, 2 három- és 1 négyágyas szoba gyerekágy rendelkezésre áll
zuhanyzó, 2 WC, infrakabin
lakófelület 220m²
tengerszint feletti magasság 800m
személygépkocsival elérhető
háziállatokat szívesen látnak

 

     

     


fekvés:
A ház St. Veit peremén található, nagyon napos és nyugodt helyen, a gazdaság mellett.

távolságok:
St Veitban uszoda, teniszlehetöség, éttermek és üzletek vannak 1 km-re a háztól. Síbuszösszeköttetés Alpendorfban (Ski Amadé) 50m-re, kivilágított szánkópálya 200m-re, sipálya és sífelvonó 9km-re, sífutópálya a háztól. Túra- és mountainbikeútvonalak közvetlenül a háztól. Böndlsee vagy Goldeggersee (tavak) 6km-re. Golfpálya 6km-re. Saját készítésű snapsz áll rendelkezésre a helyszínen.


     


felszerelés/berendezés:
A gazdaságot 2009-ben teljesen renoválták. A földszinten található: konyha elektromos tüzhellyel, sütö, mosogatógép, hütöszekrény, fatüzhely sütövel, ülösarok. Szoba kanapéval és kábel TV. Nagy kényelmes szoba ülösarokkal, kanapé és cserépkálya. Fürdöszoba zuhanyzó, WC. Infrakabin. Az emeleten található: 2 duplaágyas szoba, 2 háromágyas szoba, átjáró a szobához emeletes ágy és kanapé (négyágyas szoba), 1 WC. Fütés cserépkályhával, fatüzhely és elektromos. A ház elött a kertben ülöalkalmatosság és grill. Asztalitenisz.


 


Ár  itt többet tudhat meg a hüttéről.
Größere Kartenansicht

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Hüttenpartner hegyi hütte

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits