Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Hüttenpartner Forstau Hütte - Salzburg-VidékHüttenpartner Forstau Hütte - Salzburg-Vidék

Önellátó alpesi hütte 10-20 személy részére
5 négyágyas szoba
5 zuhanyzó, 6 WC
szauna
lakófelület 200m²
tengerszint feletti magasság 1.770m
nyáron személygépkocsival elérhető
a sípályán
háziállat lekérésre


                

fekvés:
Családbarát sí- és túraterület kellős közepén (Fageralm), a SIG-SBG hütte mellett. Csodálatos kilátással a környező hegyekre. Ingyenes síbusz közlekedik a Fageralm, Hochwurzen, Planai nevű síterületek között.

távolságok:
A turistaház közvetlenül a sípályán és az alpesi legelőn ill. túraterületen fekszik. Felmenetel télen sífelvonóval (ülö- és húzólift), majd a házig lecsúszi vagy 1,5 km gyalog (csomag- és személyszállításra van lehetöség) motoros szánnal. Egyeztetni kell a hütte tulajdonosával. Szánkózási lehetöség közvetlenül a háztól, 150 méterre található egy üzemeltetett turistaház. Nyáron személygépkocsival elérhető, ideális kiindulópont túrákhoz a környező hegyekbe. Kínálunk grill- és horgászlehetőséget egy idilli fekvésű halastónál 5 km-re. Vásárlási lehetőség, lovaglás, tenisz, golf, lovasszánkózás, stb. a völgyben 10 - 14 km-re.

   

felszerelés/berendezés:
A turistaházban van a földszinten egy nagy otthonos lakószoba elegendő ülőhellyel és teljesen felszerelt konyhasor (fa- és villanytűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép, kávéfőző), 2 négyágyas szoba (szobánként 1 duplaágy, 1 emeletes ágy) zuhannyal, WC-vel, az emeleten 3 négyágyas szoba saját zuhannyal/WC-vel (2 szoba szobánként 1 duplaággyal és kihúzható heverővel, 1 x duplaágy és emeletes ágy), nagy balkon, műholdas TV, szauna a pincében (zsetonnal működik €5,-/30perc), központi fűtés olajjal, sítároló. A ház előtt 2 napozóterasz, grillező, nagy mező és fantasztikus kilátás.


Ezt a hüttét itt foglalhatja


Größere Kartenansicht

----------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

19. 02. 2013

Vissza » Hüttenpartner hegyi hütte

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits