Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

Hüttenpartner: Felső Ausztria Reichraming


Reichraming

 URM-OOE

Önellátó menedékház 14 személyre
3 duplaágyas szoba
1 fekvőhely
Zuhanyzó/WC, 1 WC
Lakófelület 205m²
Tengerszintfeletti magasság 660m
Személyautóval megközelíthető
Háziállatok kérésre

 

fekvés:
A menedékház egyedül áll, napos, csendes, kb. 4km távolságra fekszik Reichramingtól. Érintetlen természettel a nemzeti park Kalkalpen: nemcsak hegyikerékpárosok, de a gyerekes családok is találnak maguknak programot.

távolságok:
A legközelebbi helységben, Reichramingban: üzletek, pékség, vendéglő, uszodá, teniszpálya, lovarda 4km-re. A vidék sok kulturális lehetőséget és nevezetességet kínál: folyami fürdő (ivóvízminőségű Rechraming-tavacska). Vízibicikli- evezőcsónak-kölcsönzés. Legyes horgászat, hegyi túrák vezetővel, mászó ösvény (via ferrata) (2km-re).

felszerelés/berendezés:
Fszt.: A ház egy nagy, kényelmes, ülőhelyekkel és cserépkályhával ellátott szobával rendelkezik. Konyhában fafűtéses tűzhely, sütő, gáztűzhely, mosogató. Duplaágyas szoba, zuhanyzó/WC. EM.: 2 duplaágyas szoba, fekvőhelyek. Napáram, fürdőkályhás fűtés, cserépkályha, gázfűtésű kályha segítségével minden szoba gyorsan befűthető. Hűvös tárolópince, tv, rádió/CD rendelkezére áll. A ház előtt ülőhely, grillező és kisebb halastó (kb. 4x4m).


 

Ár : itt többet tudhat meg a hüttéről.Größere Kartenansicht

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Hüttenpartner hegyi hütte

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits