Főoldal | Ausztria | Svájc | Németország | Svédcsavar | Sajtó cikkek | Turisztikai cikkek - PR cikkek | Interjúk | Saját Flickr Galéria

A Hüttenpartner tavaszi alpesi hütte ébresztője Schneebergdörfl-ben

 

 

PUB-NOE önellátó alpesi hütte Alsó-Ausztriában

max. 5 fős önellátó alpesi hütte

1 hálószoba

1 fürdő/WC, 1 WC

lakóterület 95 m²

tengerszint feletti magasság 750 m

személyautóval elérhető

háziállat nincs megengedve


 

Fekvés:

Az alpesi hütte a Schneeberg lábánál, Schneebergdörfl faluban, Puchberg község közelében található. Puchberg klimatikus gyógyhely páramentes helyen 80 km-re Bécstől délre.

   

 

Távolságok:

Az alpesi hütte ideális kiindulópontja alpesi túráknak, környékbeli könnyű sétáknak. Kb. 300 méterre található egy vendéglő, mely testünk jólétéről gondoskodik. Uszoda, lovarda, üdülő wellnessajánlattal a helyszínen. Utazzon a fogaskerekűvel 1800 méterre, Ausztria legmagasabban fekvő pályaudvarához. A sífutópálya a ház mellett halad el. A Puchberg-i síterep 3 felvonóval, 7,5 km-nyi pályával 1 km távolságban.

   

 

Felszereltség:

A földszinten: kényelmes szoba sarokülővel, heverő (szükség esetén kihúzható), lapos TV (42 colos) kábel-TV-vel és Apple-Box-szal (online videótéka díj ellenében), wifi (PC rendelkezésre áll). Konyha Ceran-tűzhellyel, sütő, mosogató, hűtő és egy kávégép. Az emeleten található egy dupla- és egy szimplaágy, dolgozó. Fürdő káddal és WC-vel, kijárattal az erkélyre. Fűtés svédkályhával vagy infravörösfűtéssel. A ház előtt kis terasz és kert ülőgarniturával és grillezővel. Egy autó számára beállóhely, 2 kerékpár, 2 pár hótalp és egy szánkó áll rendelkezésre.

   

 

 

Erről a csodálatos alpesi hütteről itt megtudhat többet és akár azonnal foglalhat!Größere Kartenansicht

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Hüttenpartner hegyi hütte

 

A cikk ajánlása!


Aktív rovatokSzakmai partnereknekHasznos linkekIratkozzon fel INGYENES hírlevelünkre:
Név:
E-mail cím:

Adatait bizalmasan kezeljük, más részére nem adjuk át!All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits