Főoldal | Ausztria | Németország | Svédcsavar | Turisztikai cikkek | Szálláshely | Interjúk | Divat és turizmus | Saját Flickr Galéria

Styriarte fesztiválmenük Grazban, az ínyencfővárosban


Grazban az élvezetek minden formáját átélhetjük. Ezért az idei évben egy különleges együttműködésnek köszönhetően a Styriarte klasszikus és régizenei fesztivál keretén belül átélt kimagasló kulturális élmények mellett az ínyencfőváros válogatott éttermeinek köszönhetően egyedülálló kulináris élvezetek is várnak ránk. 12 étterem kínál elsősorban a koncertek kezdési időpontja előtt egy speciális, háromfogásos Styriarte fesztiválmenüt, amelyet egységesen 25 euróért fogyaszthatunk el.

 


Styriarte jegyiroda és fesztiválmenük: www.styriarte.com

Szobafoglalás: www.graztourismus.at; www.genusshauptstadt.at

 

 

Az ínyencfőváros további kulináris fénypontjai

 

 


„Genuss-Spektakel Graz”: 2014. június 14–19.

Az első alkalommal 2013-ban megrendezett „Genuss-Spektakel” nagy népszerűségre tett szert a látogatók körében. Az idei év programkínálata legalább olyan sokszínűre sikeredett, mint Graz kulináris kínálata: izgalmas kóstolások a tökmagolajtól kezdve a boron át egészen a csokoládéig, kulináris városnézés, fantáziadús ebédek, ünnepi gálavacsorák, sok-sok humor, varázslat és zene gondoskodik a tartalmas kikapcsolódásról. Az Ínyencbál (június 14-én), a „Spektakel-Brunch” (június 15-én), a gálaest, valamint a „Vacsora és Divat” (június 18-án) is a „Genuss-Spektakel” része.


 

Az „Ínyencfőváros hosszú asztala”: 2014. augusztus 16.
Grazban a kulináris rendezvénynaptár fénypontja egyértelműen az „Ínyencfőváros hosszú asztala”: egy csodálatos késő nyári este, egy díszesen megterített asztal a szabadban, egyedülálló kulináris élmények, a tartomány legjobb borai, mindez a Schlossberg, az Óratorony és a Városháza lenyűgöző kulisszája előtt – ezek egy feledhetetlen éjszaka hozzávalói. Az elmúlt évben a grazi szakácsoknak és partneréttermeknek már negyedik alkalommal sikerült 700 vendéget kiszolgálnia és elégedetté tennie.

 


Kulináris városnéző túrák: egész évben

A megfelelő választás az ínyencfőváros sokszínű kínálatának felfedezéséhez: ízletes pihenők, izgalmas anekdoták jellemzik ezt a városnéző sétát. A hangulatos falusi piactól kezdve a nagymama receptje alapján készülő sült húson át egészen a sörkóstolást megelőző ízletes fogásokig számtalan finomságot ízlelhetünk meg a városnéző séta közben. Természetesen mindezt nem egyetlen séta alkalmával kell abszolválnunk. A kínálat változatos és szezonális, és a közkedvelt kulináris városnéző sétától a rendszeres időközönként tartott sörsétáig vagy a speciális kulináris szilvesztersétáig terjed. A mottó minden esetben ugyanaz: kóstolni és sétálni!

www.genusshauptstadt.at  

Fotó: www.aktivpihenes.hu / Okolicsányi ZoltánNagyobb térképre váltás

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Aktivpihenes & Aktiveurlaubszeit webmagazinok támogatják a turisztikai vállalkozásokat sajtóközlemények, hotel-és régióinformációk széleskörű terjesztésével német és magyar nyelven. Minden fontos média, online sajtóportálok és szociális média hírek hozzáférése által a sajtóközlemények és cikkek a legrövidebb időn belül eljutnak a célcsoportokhoz.

A szakértelem és a tapasztalat a partnerek javát szolgálja. A sajtóközleményeket és a tudósításokat helyi mentalitás szerint magyar és német újságírók állítják össze, akiknek a specialitása a turizmus.

Vissza » Ausztria

 All right reserved: www.aktivpihenes.hu | Honlapkészítés - XLS.HU -
Ranking-Hits
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk